• Se Bryne - Kongsvinger torsdag klokken 18:00 på discovery+
Spilleren det er snakk om er Martin Sjølstad, som kom til Kristiansund fra Strømmen i desember i fjor. Sjølstad har fått to innhopp i serien for KBK denne sesongen - sju minutter i andre serierunde mot Sarpsborg, samt 26 minutter mot HamKam i fjerde kamp.
I tillegg fikk han en omgang i cupoppgjøret mot Strindheim 22. juni, men har vært ubenyttet reserve i de to siste seriekampene mot Rosenborg og Lillestrøm.
OBOS-ligaen
Signerte for Lillestrøm i vinter – nå er han klar for Kongsvinger
12/08/2022 KLOKKEN 12:02
Nå blir han å se i Kongsvinger ut sesongen, får Discovery opplyst. Det er ventet at klubben offentliggjør låneavtalen senere tirsdag eller onsdag. Sjølstad blir etter alt å dømme klar til oppgjøret mot Bryne torsdag.
Spillerens agent Mikail Adampour bekrefter at det har vært dialog, men henviser videre til KBKs sportssjef Eirik Hoseth for videre kommentar.
Senere samme dag ble låneavtalen offentliggjort:
Låneavtalen er en del av den nasjonale utlånsordningen. Det betyr at Sjølstad kan hentes tilbake til Kristiansund når som helst.
2000-modellen var i Strømmen og spilte OBOS-ligaen i 2020 og 2021, og var i Follo før han ble klar for Strømmen.
Sjølstad spilte to fulle sesonger i 3. divisjon for Follo før han tok steget opp til OBOS-ligaen og Strømmen. Han imponerte med å ta nivået på nivå to i norsk fotball, men har ikke fått det helt til å klaffe så langt denne sesongen for et KBK-lag som har slitt tungt i bunn av Eliteserien og bare står med ett poeng etter de ti første kampene.

Se høydepunktene: Kongsvinger reddet sent uavgjort mot Ranheim

OBOS-ligaen
Eliteserie-spiller klar for Grorud
11/08/2022 KLOKKEN 13:59
OBOS-ligaen
Henter nordmann fra Feyenoord
09/08/2022 KLOKKEN 17:39