Populære sporter
All sport
Vis alt

Frederik Børsting klar for Brann og OBOS-ligaen

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 10/03/2022 klokken 10:41 GMT+1

Under onsdagens kick-off hadde Brann en aldri så liten overraskelse til fansen. Frederik Børsting (27) kommer tidligere til klubben enn først avtalt, og det måtte selvfølgelig presenteres med brask og bram.

Frederik Børsting (Foto: Bjørn Erik Nesse/brann.no).

Foto: Other Agency

Slik som den danske avisen Nordjyske kunne melde onsdag formiddag, så er Fredrik Børsting klar for Brann allerede nå. Børsting signerte en avtale med bergenserne i februar, men planen var at han ikke skulle komme før 1. juli.
Under Branns kick-off onsdag kveld dukket Børsting opp med en Brann-drakt, og like etterpå bekreftet klubben at dansken er klar allerede nå. Idet dansken enteret scenen, kunne det høres et unisont jubelbrøl fra publikum i salen.
Se video i tweeten her. Saken fortsetter under.
– Det er utrolig deilig å være på plass i Brann. Nå får jeg vært med fra starten av sesongen, og det betyr mye for meg. Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye lagkamerater, og så skal vi gi alt for å rykke rett opp igjen til Eliteserien, sier Frederik Børsting til sin nye klubb.
Børsting står med over 200 kamper for Aalborg, der han har spilt hele livet. 27-åringen har også en rekke kamper for Danmarks aldersbestemte landslag, samt fire kamper fra OL i 2016.
– Siden Frederik ikke ville blitt spilleklar for oss før 1. august, har vi ønsket å hente han til Bergen så fort som mulig. Det har tatt litt tid å komme til enighet med Aalborg, men det har vi endelig lyktes med. Nå får Frederik noen gode uker med oss, før serien starter, sier sportslig leder i Brann og landsmann, Jimmi Nagel Jacobsen til Brann.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame