Det skriver LSK på sine hjemmesider.
Belgieren Jo Coppens kommer fra den tyske tredjedivisjonsklubben FC Carl Zeiss Jena, der han har vært siden 2017. Sisteskansen har 41 kamper for tyskerne, og har tidligere spilt for klubber som Cercle Brugge i Belgia og MVV Maastricht i Nederland.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
Nå er keeperen klar for nye eventyr på Romeriket.

– Overrasket

– Det føltes veldig riktig med en gang. Alle i klubben har vært så profesjonelle, og byen og miljøet virker som et flott sted for meg og familien. Så nå gleder jeg meg til å kunne tre drakta over hodet og bære den med stolthet, sier Coppens til Lillestrøm.
Sistekansen, som har vært i Lillestrøm den siste uka for å bli vant til omgivelsen, innrømmer at han ble overrasket da han fant ut at de gulkledde spilte i OBOS-ligaen.
– Da agenten min ringte og sa at Lillestrøm var interessert var jeg fullstendig klar over hvilken klubb og hvilken historie klubben har. Selv om jeg ble litt overrasket da jeg hørte at de ikke lenger var i Eliteserien, men det har ingenting å si. Denne klubben hører hjemme i toppen, og forhåpentligvis vil jeg være med på å ta oss dit vi hører hjemme, fortsetter den ferske LSK-spilleren.

Tilbakeholden sportssjef

Ifølge LSKs hjemmesider har flere supportere stilt spørsmål rundt hvorvidt Lillestrøm trenger ny keeper.
Sportssjef Simon Mesfin er ordknapp til egen klubb.
– Det er en spesifik grunn til at vi har valgt å hente en ny keeper nå. Vi har sett et behov en stund nå for å gjøre grep rundt en situasjon og dette er derfor et naturlig grep. Noe mer enn det kan jeg ikke gå ut med på dette tidspunktet. Men jeg skal love at det skal utdypes i nær fremtid, forteller en kryptisk sportssjef til LSKs hjemmesider.
– Jo er rutinert, og har spilt for klubber på høyere nivå rundt i Europa. Vi tror det er viktig for å kunne utvikle gruppa videre å ha en med den erfaringen og mentaliteten som Jo kommer inn med, legger Mesfin til.

Toppscoreren lever med favorittstempelet: – Vi må tåle det presset

Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39