Lillestrøm hadde mandag ettermiddag solgt 5.283 billetter til tirsdagens kamp mot HamKam. Det blir Lillestrøms første hjemmekamp på nivå to siden 1974 etter at klubben rykket ned på dramatisk vis i høst.
På grunn av koronarestriksjonene vil det store flertallet av billettholderne ikke slippe inn på tirsdagens kamp.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Klubben melder på sine hjemmesider at det trekkes ut én person som kan få besøk av LSK-profilen Arnór Smárason for å se kampen i sin egen stue, i tillegg til at det vil bli delt ut to VIP-billetter. Smárason er skadd og er ikke aktuell for møtet mot HamKam.
– LSK mot HamKam blir vår første hjemmekamp i OBOS-ligaen (1. divisjon), en kamp vi hadde store ambisjoner om å sette publikumsrekord i ligaen på. Nå som pandemien satte en stopper for det, er det stort å se det engasjementet som kan gjøre at vi får en publikumsrekord, i sofaen. Vi er spent på å se hvor mange billetter som er solgt når kampen er ferdigspilt, sier daglig leder Robert Lauritsen i LSK.
I henhold til myndighetenes retningslinjer kan 200 tilskuere slippes inn på tirsdagens kamp på Åråsen. De billettene tilfaller helsepersonell på Akershus universitetssykehus (Ahus).
(©NTB)
Sett denne?

Glimts gullform, tidenes mest fancy hodeplagg og Cavani-lookalike

Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05