Populære sporter
All sport
Vis alt

LSK har solgt nær 5.000 billetter til historisk kamp

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 06/07/2020 klokken 16:36 GMT+2

Lillestrøms første hjemmekamp utenfor Eliteserien i fotball siden 1974 vekker engasjement. Klubben har solgt tusenvis av billetter som ikke kan brukes.

Fredrik Krogstad og Ifeanyi Matthew

Foto: Scanpix

Lillestrøm hadde mandag ettermiddag solgt 5.283 billetter til tirsdagens kamp mot HamKam. Det blir Lillestrøms første hjemmekamp på nivå to siden 1974 etter at klubben rykket ned på dramatisk vis i høst.
På grunn av koronarestriksjonene vil det store flertallet av billettholderne ikke slippe inn på tirsdagens kamp.
Klubben melder på sine hjemmesider at det trekkes ut én person som kan få besøk av LSK-profilen Arnór Smárason for å se kampen i sin egen stue, i tillegg til at det vil bli delt ut to VIP-billetter. Smárason er skadd og er ikke aktuell for møtet mot HamKam.
– LSK mot HamKam blir vår første hjemmekamp i OBOS-ligaen (1. divisjon), en kamp vi hadde store ambisjoner om å sette publikumsrekord i ligaen på. Nå som pandemien satte en stopper for det, er det stort å se det engasjementet som kan gjøre at vi får en publikumsrekord, i sofaen. Vi er spent på å se hvor mange billetter som er solgt når kampen er ferdigspilt, sier daglig leder Robert Lauritsen i LSK.
I henhold til myndighetenes retningslinjer kan 200 tilskuere slippes inn på tirsdagens kamp på Åråsen. De billettene tilfaller helsepersonell på Akershus universitetssykehus (Ahus).
(©NTB)
Sett denne?
picture

Glimts gullform, tidenes mest fancy hodeplagg og Cavani-lookalike

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame