Det sier landslagstrener Tor Arne Hetland til NRK.
– Den sisteetappen kommer Finn Hågen Krogh til å gå. Han beviste at han er vår beste mann forrige vinter, så der har vi god kontroll, sier Hetland til NRK.
Fotball
Massivt frafall i breddefotballen: – Må se oss selv i speilet
EN TIME SIDEN
Selv om Norge har flere potensielle kandidater til å gå den siste etappen under OL-staffeten i Peyongchang i februar, inkludert Petter Northug, har landslagstreneren allerede nå bestemt seg for hvem han skal satse på.
– Hele Norge så VM-stafetten i Lahti, og det Finn gjorde der er hvert fall godt nok for meg. Han har levert gang på gang, sier Hetland.
– Det er deilig å høre at han har troa på meg, men det er mye som kan skje i en lang sesong. Jeg vet at jeg er nødt til å vise meg tilliten verdig før den stafetten for å få gå den, sier Finn Hågen Krogh til NRK.
Krogh er ikke like bastant som sin sjef, og tror Northug kan være i god nok form til å ta en eventuell sisteetappe på stafetten under OL.
– Man skal aldri avskrive Petter, han er en luring. Det kan fort være at vi ser han i toppform i OL. Hvis han er i form får vi bli enige om hvem som skal gå den, og hvem som eventuelt skal gå 3. etappe, sier han til statskanalen.
Eliteserien
Ønsker ikke å fortsette som hovedtrener etter sesongen
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Misførnøyd med Lyns form: – Var ikke dette jeg satte inn aksjer for
5 TIMER SIDEN