Populære sporter
All sport
Vis alt

Borchgrevink gledet seg til straffe-revansj: – Hadde egentlig vært fint

AvNTB

Oppdatert 01/05/2024 klokken 19:28 GMT+2

Vålerenga har slitt i innledningen i 1. divisjon. Onsdag kom en etterlengtet 1-0-seier i ekstraomgangene og avansement til 4. runde i cupen mot Tromsø.

Vålerenga-spillerne feirer Simen Juklerøds scoring mot Tromsø.

Foto: NTB

Vålerenga - Tromsø 1-0 etter ekstraomganger
Vålerenga-Kaptein Christian Borchgrevink fortalte til NRK om tunge dager etter at seieren var sikret. Søndag gikk VIF på et overraskende 3-5-tap for Mjøndalen.
– Jeg er ikke så stolt over det vi har gjort de siste dagene. Vi krasjet inn i en fjellvegg på søndag, og nå reiser vi oss. Vi kjemper i hvert fall, selv om det ikke er pent, sa han til NRK.
Borchgrevink bommet i straffesparkkonkurransen mot Kristiansund som gjorde at Vålerenga rykket ned i desember. Det så ut til å gå mot en ny straffesparkkonkurranse, men Simen Juklerød ble matchvinner etter 100 minutter.
– Jeg hadde gledet meg til det og skulle revansjere meg. Jeg tenkte på det. Det hadde egentlig vært fint, det, fortsatte Borchgrevink.
Tromsø kom til Oslo med fem strake tap i Eliteserien. De eneste lyspunktene har vært to 6-0-seirer i de to første cuprundene.
Motstander var Vålerenga, som heller ikke har fått det til å klaffe etter fjorårets nedrykk. Før kampen sto Oslo-laget med åtte kamper uten seier på eget kunstgress.
På overtid kunne Tromsøs Lasse Nordås blitt helten, men hans knallharde skudd gikk i tverrliggeren. Juklerød avgjorde like før klokka bikket 100 minutter. Vingbacken tok en overstegsfinte i 16-meteren før han avsluttet lekkert i det lengste hjørnet.
Tromsø kom best i gang i hovedstaden uten å omsette det i scoring. Vålerenga var etter hvert nær, men lagene var like langt til pause. Begge lag hadde nye muligheter etter hvilen, men kampen gikk til ekstraomganger. Der ble Juklerød den store helten.
Vålerenga møter Bryne til lørdag. Geir Bakke og co. er bare ett poeng over nedrykksplass.
For Tromsø venter Viking på bortebane. De røde og hvite har slitt voldsomt i eliteserieinnledningen, og det hjalp heller ikke at kaptein Kent-Are Antonsen måtte gå av med skade onsdag kveld.
(©NTB)

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame