Som Eurosport meldte forrige uke, går Norges neste privatlandskamp i Skopje mot Makedonia 11. november. I tillegg reiser Lars Lagerbäcks menn til Trnava hvor Slovakia venter tre dager senere.
– Jeg er veldig fornøyd med at vi har to treningskamper på plass i november. Makedonia og Slovakia er fine motstandere både reisemessig og sportslig. Slovakia har hatt gode resultater de siste årene, og Makedonia har den siste tiden vist at de har utviklet seg bra. Hver samling og kamp vi har hjelper oss til å fortsette utviklingen, så dette er viktig for oss, sier landslagssjef Lars Lagerbäck i en pressemelding.
Etter 8-0 over San Marino og 1-0 over Nord-Irland avsluttet Norge VM-kvalifiseringen på en god måte. Seirene gjorde også at Norge tok et byks til 58.plass på FIFA-rankingen.
Eliteserien
Er vant med benkesliting: – Derfor jeg står her ute
2 TIMER SIDEN
Slovakia er nummer 24 på den samme rankingen og ble nummer to bak England i sin VM-kvalifiseringsgruppe. 18 poeng gjorde imidlertid at de ble svakeste toer og fikk dermed ikke playoff.
Makedonia er nummer 85 på FIFA-rankingen og endte nest sist i sin VM-kvalifiseringsgruppe med 11 poeng – en gruppe som blant annet inneholdt Spania, Italia og Albania.
Det er ventet visse utskiftninger i den norske landslagstroppen til disse to kampene. Landslagssjef Lagerbäck har åpnet muligheten for at han vil ta med nye, interessante navn.
En av dem kan være Superligaens toppscorer Pål Alexander Kirkevold.
– Han er blant de spillerne vi vurderer og har absolutt meldt seg på. Hvis en ser på spissplassene så har vi 7-8 spisser vi følger, og her er det tøff konkurranse med Alexander Søderlund, Alexander Sørloth, Tarik Elyounussi, Joshua King, Bjørn Maars Johnsen, Ohi Onoijuanfo i tillegg til Ola Kamara og Pål Alexander Kirkevold., sier landslagsassistent Per Joar Hansen til VG.
En annen het kandidat er Martin Ødegaard, som nylig storspilte for U21-landslaget mot Tyskland.
Saken oppdateres!
UEFA Europa Conference League
Drømmer om å gjøre som RBK på 90-tallet: – Vi vil bryte nye barrierer
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
Dårlig skadenytt for nøkkelspillere
19 TIMER SIDEN