Stian Gregersen er det ferskeste navnet i Lars Lagerbäcks landslagstropp.
Molde-stopperen er tatt ut sammen med André Hansen, Sondre Rossbach, Patrick Berg og Markus Henriksen fra Eliteserien.
Indre Bane
Mener nachspiel-skandalen var avgjørende for at Horneland fikk jobben
EN TIME SIDEN
– Vi har hatt han på radaren lenge. Han har gjort det veldig bra i både Eliteserien og Europa det siste halvåret, forteller Lagerbäck på mandagens pressekonferanse i forbindelse med uttaket.
Stian Gregersen er en av flere spillere som, ifølge landslagssjefen, har vært inne i bruttotroppen gjennom store deler av det siste året. Gregersen er den andre stopperen på to uttak som får tillit for første gang, etter at Leo Skiri Østigård ble tatt ut i forkant av kampene mot Serbia, Nord-Irland og Romania.
På pressekonferansen fikk landslagssjef Lars Lagerbäck spørsmål om hvorvidt han kan oppfattes som rådvill i valget av spillere i de bakre rekker, spesielt om Kristoffer Ajer ikke blir spilleklar til kampene mot Israel, Romania og Nord-Irland. I tillegg til Stian Gregersen og Kristoffer Ajer, har landslagssjefen Stefan Strandberg og Leo Skiri Østigård tilgjengelig.
– Nei, jeg føler meg ikke rådvill. Vi vet hva vi skal gjøre om Ajer ikke blir klar, så vi har tenkt ut flere scenarioer der, forklarer Lagerbäck.
Eurosport har prøvd å komme i kontakt med Stian Gregersen, men foreløpig ikke lyktes med å få en kommentar fra Molde-spilleren.

Hele troppen

Keepere: Rune Almenning Jarstein, Sondre Rossbach og André Hansen.
Forsvar: Kristoffer Ajer, Haitam Aleesami, Omar Elabdellaoui, Stian Rode Gregersen, Martin Linnes, Birger Meling, Stefan Strandberg, Jonas Svensson, Leo Skiri Østigård
Midtbane: Fredrik Midtsjø, Mathias Normann, Sander Berge, Markus Henriksen, Patrick Berg, Morten Thorsby, Martin Ødegaard, Mohamed Elyounoussi, Jens Petter Hauge og Stefan Johansen.
Angrep: Erling Braut Haaland, Alexander Sørloth og Joshua King.
Eliteserien
Slik forklarer han kollapsen: – Et kollektiv som ikke har fungert
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Haugesund henter senegalesisk midtbanespiller
3 TIMER SIDEN