Tidligere i uken sa Ibrahimovic at han velger å stå over visse kamper. Ifølge avisen Los Angeles Times er lørdagens møte med Sounders en av dem.
I likhet med flere andre MLS-klubber spiller Seattle-laget hjemmekampene sine på kunstgress. Det er et underlag Ibrahimovic har lite til overs for.
MLS
Diomande ble helten i følelsesladd comeback
25/10/2019 KLOKKEN 07:02
– Alle baner med kunstgress er dårlige for meg. Det er ergerlig at vi spiller visse kamper på kunstgress. Fotball ble ikke skapt for å bli spilt på kunstgress, sa spissveteranen.
Om hans motvilje mot underlaget skyldes frykt for å pådra seg en ny alvorlig skade, sa ikke Ibrahimovic noe om.
– Inntil videre har jeg stått over kamper på kunstgress. Unntaket var et kort innhopp (18 minutter) i Portland, og det var det verste kunstgresset jeg noensinne har spilt på.
I april i fjor røk 36-åringen korsbåndet i det ene kneet i en Europa League-kamp for Manchester United på Old Trafford. Etter en vellykket operasjon i USA var han ute i sju måneder før han gjorde comeback.
Ibrahimovic avsluttet kontrakten med United i mars. Rett etterpå gikk han i gang med sitt nye fotballiv i MLS. I LA Galaxy spiller han med nordmennene Ola Kamara og Jørgen Skjelvik.
(©NTB)
Sett den nyeste episoden av Bernt besøker Reka?
MLS
Prisdryss for Zlatan
12/11/2018 KLOKKEN 20:40
MLS
Kamara scoret i viktig Galaxy-seier
22/10/2018 KLOKKEN 06:44