Zlatan med scoring – holdt bare til uavgjort

Oppdatert 07/10/2018 klokken 13:46 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic scoret kampens første – og Galaxys eneste – mål da laget fra LA spilte uavgjort borte mot Sporting Kansas City lørdag.

Zlatan Ibrahimovic

Svenskens scoring kom på straffe 25 minutter ut i første omgang etter at norske Ola Kamara ble felt av Kansas-keeper Tim Melia innenfor 16-meteren. Det så lenge ut til at det ene målet skulle holde til tre poeng, til tross for at Kansas dominerte det meste av statistikken.
Da det sto igjen sju minutter av ordinær tid utlignet Johnny Russell for vertene. Sluttresultatet ble dermed 1-1, og det ble poengdeling i Kansas City. For hjemmelaget var det nok til å sikre at Sporting går til sluttspillet for sjuende sesong på rad.
Kamara spilte samtlige 90 minutter for Galaxy, mens Jørgen Skjelvik kom inn og fikk spille det siste drøye kvarteret i regnet på Children's Mercy Park.