Manchester United-manager Jose Mourinho skal ha gitt Ibrahimovic tillatelse til å avslutte kontrakten med Old Trafford-klubben umiddelbart, melder ESPN.
36 år gamle Ibrahimovic vil trolig bli presentert for MLS-klubben Los Angeles Galaxy fredag. Der vil han bli lagkompis med Ola Kamara og de to kan danne en duo på topp.
MLS
Diomande ble helten i følelsesladd comeback
25/10/2019 PÅ 07:02
Saken fortsetter under twitter-meldingene:
Spissveteranen er fast bestemt på å fortsette karrieren til tross for kneproblemene som har satt ham tilbake det siste året.
Landslagssjef Lars Lagerbäck tror sin tidligere elev fra det svenske landslaget vil bli en solid forsterkning for amerikanerne om han er full restituert etter skaden.
– For Kamara og Los Angeles Galaxy inn en spiller som Zlatan var før skaden, er han en god forsterkning for de fleste lag vil jeg si. Men skaden er et spørsmålstegn. Jeg aner ikke hva statusen er etter skaden hans, sa Lagerbäck på torsdagens pressekonferanse.
Zlatan, som kom gratis til United fra Paris Saint-Germain i 2016, har ikke spilt for de røde djevlene siden hjemmekampen mot Burnley 2. juledag.
Jose Mourinho bekreftet nylig at den svenske stjernen avslutter karrieren i United etter årets sesong. Nå kan exiten komme tidligere enn antatt.
(Eurosport.no/©NTB)
MLS
Prisdryss for Zlatan
12/11/2018 PÅ 20:40
MLS
Kamara scoret i viktig Galaxy-seier
22/10/2018 PÅ 06:44