Zlatan Ibrahimovic (36) takket forrige uke for seg i Manchester United til fordel for MLS og Los Angeles Galaxy.
Ved en helside i Los Angeles Times presenterte 36-åringen seg selv på ekte Zlatan-vis med ordene: «Dear Los Angeles, you're welcome».
Allerede til helgen kan Jørgen Skjelvik og Ola Kamaras nye lagkamerat få sin debut. Ifølge Eurosport Sverige er svensken klarert for spill og aktuell for kamptroppen til lørdagens byderby mot Los Angeles FC.
MLS
Diomande ble helten i følelsesladd comeback
25/10/2019 KLOKKEN 07:02
  • Se Los Angeles FC-LA Galaxy på Eurosport Player og Eurosport Norge lørdag kl. 21!
Ibrahimovic har ikke spilt kamp for Manchester United siden 2-2-kampen mot Burnley 2. juledag. Da gikk spisskjempen av banen i pause, etter å ha fått en føling med kneskaden han pådro seg i Europa Leauge-oppgjøret mot Anderlecht i april i fjor.
Nå skal imidlertid spissen være helt skadefri og klar for kamp igjen. Det sier kirurgen som behandlet ham for kneskaden til Aftonbladet, Freddie Fu.
– Jeg gir hans fysiske tilstand A+. Jeg forsikret Galaxy om at han kom til å være i bra form. Klubbens lege har også sett på ham, sier Fu, som også bekrefter at svensken ikke pådro seg noen ny skade i Premier League-møtet med Burnley.
En som etter alle solemerker ikke kommer til å spille kampen er Norges landslagsspiss Ola Kamara. Etter å ha scoret hat trick mot Australia i fredagens privatlandskamp, dro nordmannen tilbake til Los Angeles for å behandle en irritasjon i kneet.
MLS
Diomande ble dagens mann med to scoringer
13/07/2019 KLOKKEN 11:00
MLS
Prisdryss for Zlatan
12/11/2018 KLOKKEN 20:40