Det fortalte landslagssjef Lars Lagerbäck etter treningsøkta på Ullevaal stadion dagen etter 4-1-seieren over Australia, der Kamara scoret tre mål.
MLS-proffen har en liten irritasjon i kneet og skal få en sprøyte med betennelsesdempende middel. Det har egentlig vært meningen hele tiden at han bare skulle være med i den første kampen, men man valgte å avvente til den var spilt.
UEFA Nations League
«Reservene» viste seg tilliten verdig: – En magisk følelse
12/06/2022 KLOKKEN 20:57

Vil være med landslaget videre

Kamara ble etterinnkalt da Joshua King og Alexander Sørloth meldte forfall, krysset ni tidssoner og meldte seg for alvor på i kampen om spissplass på landslaget.
– Fortsetter han som dette, jeg liker jo ikke å love, men da kan jeg love at han er med i troppen, sa Lagerbäck til TV 2 etter kampen.
Kamara har hadde et opphold på landslaget fra 2014 og frem til forrige landslagssamling i 2017. Etter fredagens kamp var han klar på at han bør være fast innventar i landslagstroppen fremover.
– Nå føler jeg at jeg er litt inne i det. Det var moro å komme hit. Vi vil vise at vi er best her på Ullevaal. Å score hattrick for Norge er noe av det største. En fantastisk følelse, sa Kamara etter kampen.
Nå får andre sjansen i tirsdagens bortekamp mot Albania.

Svak bortestatistikk

Med på lørdagens trening var bare spillerne som ikke startet mot Australia. Martin Ødegaard og Iver Fossum, som fikk korte innhopp, var de eneste med spilletid fredag som var med.
Martin Linnes, som var uaktuell mot Australia på grunn av en kjenning i låret, var ikke blant de 11 som trente på Ullevaal.
Etter treningen var Lagerbäck med på en seanse i forbindelse med at VM-trofeet er innom Norge på sin turné med Christian Karembeu (fransk VM-vinner i 1998) i forkant av sommerens sluttspill i Russland.
Lørdag kveld reiser landslagssjefen og hans tropp til Albania for å pynte på en svak bortestatistikk. Lagerbäck er ubeseiret i sine fem Ullevaal-kamper (3-2-0), men på bortebane er fasit seier over San Marino og tap i de fire øvrige kampene.
(©NTB)
UEFA Nations League
Vil jobbe med hodene før kampen mot «Söta Bror»: – Grøten er litt tyngre å tygge
10/06/2022 KLOKKEN 12:23
UEFA Nations League
Stopperkrise for Sverige før Norge-møte: Henter inn RBK-spiller
10/06/2022 KLOKKEN 07:53