Populære sporter
All sport
Vis alt

Ingen Kamara mot Albania – reiser til USA for å få behandling

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 24/03/2018 klokken 12:44 GMT+1

Ola Kamara reiste lørdag hjem til Los Angeles for å få behandling for en irritasjon i kneet. 28-åringen skal ha fått en injeksjon.

Kamara ute mot Albania – reiser til USA for å få beha

Foto: Scanpix

Det fortalte landslagssjef Lars Lagerbäck etter treningsøkta på Ullevaal stadion dagen etter 4-1-seieren over Australia, der Kamara scoret tre mål.
MLS-proffen har en liten irritasjon i kneet og skal få en sprøyte med betennelsesdempende middel. Det har egentlig vært meningen hele tiden at han bare skulle være med i den første kampen, men man valgte å avvente til den var spilt.

Vil være med landslaget videre

Kamara ble etterinnkalt da Joshua King og Alexander Sørloth meldte forfall, krysset ni tidssoner og meldte seg for alvor på i kampen om spissplass på landslaget.
– Fortsetter han som dette, jeg liker jo ikke å love, men da kan jeg love at han er med i troppen, sa Lagerbäck til TV 2 etter kampen.
Kamara har hadde et opphold på landslaget fra 2014 og frem til forrige landslagssamling i 2017. Etter fredagens kamp var han klar på at han bør være fast innventar i landslagstroppen fremover.
– Nå føler jeg at jeg er litt inne i det. Det var moro å komme hit. Vi vil vise at vi er best her på Ullevaal. Å score hattrick for Norge er noe av det største. En fantastisk følelse, sa Kamara etter kampen.
Nå får andre sjansen i tirsdagens bortekamp mot Albania.

Svak bortestatistikk

Med på lørdagens trening var bare spillerne som ikke startet mot Australia. Martin Ødegaard og Iver Fossum, som fikk korte innhopp, var de eneste med spilletid fredag som var med.
Martin Linnes, som var uaktuell mot Australia på grunn av en kjenning i låret, var ikke blant de 11 som trente på Ullevaal.
Etter treningen var Lagerbäck med på en seanse i forbindelse med at VM-trofeet er innom Norge på sin turné med Christian Karembeu (fransk VM-vinner i 1998) i forkant av sommerens sluttspill i Russland.
Lørdag kveld reiser landslagssjefen og hans tropp til Albania for å pynte på en svak bortestatistikk. Lagerbäck er ubeseiret i sine fem Ullevaal-kamper (3-2-0), men på bortebane er fasit seier over San Marino og tap i de fire øvrige kampene.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame