• Alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på discovery+
Det skriver klubben på sine nettsider onsdag.
«Sandefjord Fotball forsterker angrepet med 25 år gamle Youssef Chaib. Den driblesterke kantspilleren kan bekle begge sider, men foretrekker å kunne dra seg innover i banen for å avslutte eller linke opp med andre», skriver klubben videre på sine nettsider.
Eliteserien
Se høydepunktene: Lillestrøm slo endelig Vålerenga på eget gress
10 TIMER SIDEN
Chaib kommer fra Strømmen, som rykket ned fra OBOS-ligaen i fjor.
Chaib og de andre kantspillerne i Sandefjord får en vanskelig jobb med å erstatte fjorårets kometer på hver sin side, Kristoffer Normann Hansen og Vidar Ari Jonsson. Duoen leverte 14 målpoeng hver i 2021-sesongen, men hadde kontrakter som løp ut ved årsskiftet.
Normann Hansen signerte nylig for en polsk klubb, mens Jonsson også er ventet å forsvinne til utlandet.
For noen dager siden ble det klart at Hugo Oliver Keto og Jesper Taaje kom inn i stallen, mens flere nøkkelspillere har forlatt Sandefjord siden forrige sesong.
I tillegg til Normann Hansen og Jonsson har Martin Kreuzriegler dratt til Polen og Marc Vales ble nylig klar for en klubb i Malaysia. Backen Brice Wembangomo har tatt turen til Bodø/Glimt.
Sandefjord har også tidligere opplyst om at de takker følgende spillere for følget etter 2021-sesongen: Erik Næsbak Brenden (27), Moussa Njie (26), Chuma Anene (28) og Zé Eduardo (30).
Sett denne?

Knalltøff start for Rekdal: Slik spilles de første Eliteserie-rundene

Eliteserien
Hedenstad Christiansen: – En barndomsdrøm
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Hudfletter Fagermo etter dette intervjuet: – Et lite stikk i magen til alle som er glade i Vålerenga
10 TIMER SIDEN