Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 01/04/2023 klokken 22:00 GMT+2

Fredrik Midtsjø (29) har slitt med spilletid etter overgangen til tyrkiske Galatasaray, men lørdag kveld ble nordmannens bidrag avgjørende.

Fredrik Midtsjø

Trønderen ble byttet inn etter 74 minutter da han erstattet portugisiske Sergio Oliveira. På daværende tidspunkt stod det 0-0 i kampen mellom Galatasaray og Adana Demirspor.
12 minutter senere skulle midtbanespilleren sende hjemmelaget i ledelsen.
Midtsjø mottok ballen utenfor 16-meteren etter en klarering fra tidligere lagkamerat Jonas Svensson. Fra 20 meter fant han veien til nettmaskene og sørget for at det nærmest kokte over på tribunen. Det var også hans første mål i Galatasaray-drakt.
Langt inne på overtiden sørget Nicolo Zaniolo for 2-0 fra straffemerket. Galatasaray leder nå den tyrkiske ligaen med ni poeng, men har to kamper mer spilt enn Fenerbache som jakter nærmest.

Slitt med spilletid

Fredrik Midsjø har slitt med skader denne sesongen og stod med bare 450 minutter i ligaen før lørdagens oppgjør. Han ble hentet til Galatasaray i sommer etter flere gode sesonger for AZ Alkmaar.
Mer tillit har Jonas Svensson fått i Adana Demirspor. De to trønderne har stort sett fulgt hverandre gjennom hele karrieren, men Svensson forlot AZ Alkmaar ett år tidligere enn Midtsjø. Denne sesongen har høyrebacken spilt samtlige minutter i alle ligakampene.
Fredrik Gulbrandsen fikk også noen minutter på banen. Han kom inn etter 85 minutter for bortelaget.