Marerittdag: Ut på båre etter straffemiss

Oppdatert 01/03/2020 klokken 16:34 GMT+1

Jo Inge Berget ble liggende på gresset etter et mislykket skuddforsøk i Malmös cupkamp mot Karlskrona. Nordmannen måtte ut på båre etter 34 minutter.

Jo Inge Berget

Det ble ingen god dag på jobb for Berget, som ble liggende i ro på bakken før han måtte ut på båre.
Tidligere i kampen hadde den norske angrepsspilleren også misset et straffespark før Karlskrona overraskende tok ledelsen.
Karlskrona spiller på nivå tre i svensk fotball, og ledet 1-0 til pause, men etter hvilen snudde storfavoritt Malmö kampen og vant 2-1 etter scoringer av Guillermo Molins og Jonas Knudsen. Det var lagets første kamp i gruppespillet.
Daniel Granlis AIK vant 1-0 over Örgryte, men nordmannen var ikke i troppen. Geir André Herrem var heller ikke med da hans Kalmar vant 5-0 over Jönköpings Södra.