Maars Johnsen hjalp Ulsan til poeng

Oppdatert 24/05/2020 klokken 16:26 GMT+2

Bjørn Maars Johnsen ble byttet inn vel 20 minutter før slutt og hjalp Ulsan å berge 1-1 mot Busan i sørkoreansk K-liga i fotball søndag.

Bjørn Maars Johnsen

Den norske landslagsspissens klubb måtte tåle sitt første poengtap for sesongen, mens Busan tok sitt første poeng. Det var gjestene som ledet da Johnsen ble byttet inn. Han var involvert i situasjonen som førte til utligningsmålet og i tre sjanser på overtid.
Lee Jung-hyub ga Busan ledelsen, men Ulsan utlignet på et billig straffespark. Et innlegg på vei mot Johnsen traff overarmen til Kim Moon-hwan, som forgjeves vrengte den høyre armen bak ryggen.
Avgjørelsen ble bekreftet etter bruk av VAR, og Junior Negrão skjøt inn 1-1 fra straffemerket i det 79. minutt.
Johnsen fikk en vridning i kneet da han ble felt noen minutter senere og fikk behandling i flere minutter, men han reiste seg og spilte ferdig kampen. På overtid hadde han to hodestøt fra farlig posisjon uten å få ballen på mål., og han var også involvert i forspillet da Junior Negrão tvang keeper til en god redning.
Poengtapet gjør at Jeonbuk nå er alene på tabelltopp som eneste lag uten poengtap etter tre kamper.
I K-ligaens 2. divisjon spilte Julian Kristoffersen første omgang da Jeonnam Dragons spilte 0-0 borte mot Seoul E-land. Laget er på femteplass etter en seier og to uavgjorte.