Lundemos kontrakt med Rosenborg utløper 31. juli, men klubbene er blitt enig om en avtale. Lørdag bekreftet RBKs sportssjef Mikael Dorsin overfor Adresseavisen at 26-åringen har dratt til Kypros.
– Han har dratt, sier Dorsin til avisen.
Fotball
Står på kanten av stupet: – Vi har egentlig rykket ned allerede, så vi slår nedenfra
EN TIME SIDEN
– Jeg synes det virker som en spennende mulighet. Og så var de veldig gira på å hente meg. Jeg synes det virker spennende å prøve noe i utlandet. Det er en klubb som er med i Europa, så jeg syntes det passet fint, sa Lundemo til Adresseavisen 1. juli.
På Kypros får 26-åringen et gjensyn med tidligere Rosenborg-kaptein Mike Jensen. Hans tidligere trener Kåre Ingebrigtsen ledet den kypriotiske klubben i 46 dager før han fikk sparken i februar.
Lundemo starter fotballkarrieren i Bærum før han dro til Lillestrøm i 2014. Der var han i to år før han ble klar for Rosenborg i desember 2016. Sist sesong ble det 22 kamper i Eliteserien for 26-åringen.
Ghayas Zahid er eid av APOEL og har spilt 60 seriekamper fordelt på to sesonger for kypriotene, men er for tiden på utlån i greske Panathinaikos.
Også John Arne Riise har vært innom klubben. Riise spilte én sesong på Kypros og vant både ligaen og cupen med gultrøyene i 2015.
(©NTB)
Fotball
Ferdig i Eik Tønsberg
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Tromsø-kometen med ny langtidskontrakt
3 TIMER SIDEN