Fotball

Linnes ble cupmester etter finaledrama

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Martin Linnes

Foto: Scanpix

AvEurosport
15/05/2019 på 20:04 | Oppdatert 15/05/2019 på 20:10

Martin Linnes og hans Galatasaray vant den tyrkiske cupfinalen i fotball på dramatisk vis. Laget vendte til 3-1 over Akhisarspor i de ti siste minuttene.

Etter en målløs første omgang var det tabelljumboen i tyrkisk eliteserie som tok ledelsen da Elvis Manu scoret i det 57. minutt. Ni minutter senere hadde Galatasaray sjansen til å utligne, men Mbaye Diagne misbrukte et straffespark.

Linnes spilte venstreback i finalen og skulle bli med på en veldig snuoperasjon etter at trener Fatih Terim gjorde to bytter. Mål ble det først etter at Akhisarspor i det 78. minutt ble redusert til ti mann da Miguel Lopes fikk sitt annet gule kort.

Eliteserien

Eliteserie-klubb har søkt om å få slippe inn flere tilskuere – håper på minst 2500 i august

FOR EIN TIME SIDAN

To minutter senere satte innbytter Sinan Gumus inn 1-1-målet på straffespark. Galatasaray jaget flere mål og fikk uttelling ved Sofiane Feghouli i det 88. minutt. På overtid fastsatte Diagne resultatet da han nikket inn et innlegg fra Younès Belhanda.

Linnes spilte hele kampen.

Galatasaray kan bli dobbeltmester. Laget har hentet inn Basaksehirs forsprang i eliteserien og inntatt tabelltoppen. Lagene har like mange poeng med to serierunder igjen. Søndag møtes de til en tidlig seriefinale.

I siste serierunde vender Galatasaray tilbake til onsdagens finaleby for å møte Sivasspor.

(©NTB)

Eliteserien

Nøkkelspiller usikker, mens duo kan være tilbake – dette er status i RBK-leiren

FOR 4 TIMAR SIDAN
Eliteserien

Fire-fem spillere usikre før Sandefjord-kampen: – Det blir nok forandringer

FOR 5 TIMAR SIDAN
Relatert
Fotball
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen