Ødegaard er hovedoppslaget i Marcas nettutgave lørdag. I den spanske storavisen kommer det fram at Real Madrid-ledelsen er imponert over nordmannens utvikling
Det i tillegg til mange skader gjør at spekulasjoner om et Ødegaard-raid i januar er blusset opp. Slik blir det ikke. Artikkelen er signert avisens mest betrodde Real Madrid-reporter, og han har kontakter helt til toppen i klubben.
Ødegaard er utlånt for to sesonger, men Real Madrid skal ha innbakt en opsjon om mulighet for å hente ham tilbake i hvert overgangsvindu.
Supercopa de España
Barcelona videre til finalen etter straffekonk med fem bom
13/01/2021 PÅ 22:45
Selv om svært mange i Spania nå mener han er god nok for storklubben, er Madrid-ledelsen ikke innstilt på å bryte avtalen om at Ødegaard skal få minst én hel sesong i Real Sociedad. Utviklingen hans er god, og han skal få fortsette den i hvert fall til sommeren 2020, skriver Marca.
Søndag spiller Ødegaard borte mot Sevilla. Det blir hans tredje klubbkamp på åtte dager. Real Sociedad er oppe på andreplass i La Liga.
Ødegaards spill i de seks første kampene har totalt sett vært blendende. 20-åringen har vært banens beste i fem av seks kamper.
Lokalavisen El Diario Vasco spurte retorisk etter 3-0-seieren over Alaves torsdag: – Mangler denne ynglingen egentlig noen ting som fotballspiller?
(©NTB)
Sett denne?
LaLiga Santander
Ødegaard og Real Sociedad sto imot Barcelona og sikret ett poeng
14/12/2019 PÅ 17:00
LaLiga Santander
Nok en Sociedad-økt uten Ødegaard
19/11/2019 PÅ 13:17