Östersunds kaptein Brwa Nouri legger seg flat etter at han ble kastet ut av flyet som skulle frakte laget søndagens bortekamp mot Kalmar.
– Det er kjedelig at det skulle bli slik som dette. Uansett hvordan jeg oppfattet situasjonen gjorde jeg feil. Jeg vil be flyvertinnen, medpassasjerene, flyselskapet og klubben min om unnskyldning, sier 30-åringen ifølge Expressen.
Norgesmesterskapet
Straffet gamleklubben – slik endte kveldens cupkamper
41 MINUTTER SIDEN

– Oppførte seg hatefullt

Det hele startet da flyet Nouri og lagkompisene satt på takset ut mot rullebanen. Spilleren valgte ikke å følge personalets sikkerhetsintruksjoner. Nouri skal ha nektet å vise flypersonalet at han hadde satt mobilen i flightmodus etter å ha blitt bedt om å gjøre det før avgang.
– Han oppførte seg hatefullt. Det var da flyet takset ut mot rullebanen at en passasjer ikke fulgte personalets sikkerhetsintrukser. Når han ble snakket til ble han sint. Besetningen velger da å ta flyet tilbake til terminalen, sier Emma Sandsjö i BRA Flyg til Expressen.
Flyet ble en time forsinket som følge av hendelsen. Slik forklarer Nouri selv episoden.
– Flyvertinnen gikk forbi og spurte om jeg hadde mobiltelefonen i flymodus ettersom jeg holdt på med den. Hun sa da at hun ville se telefonen for å se om den virkelig var på. Jeg sa da at jeg hadde fortalt henne om at flymodus var på. Da gikk hun, sier Nouri.

– Det er så jævlig dumt

Etter en liten stund kom hun tilbake med kapteinen som tok beslutningen om å kaste 30-åringen ut av flyet.
– Dette er så jævlig dumt. Vi er ikke nybegynner på å fly for å si det slik. Det er en en utrolig dårlig oppførsel mot personalet og jeg kan bare be om unnskyldning på klubbens vegne, sier Östersunds styreformann Daniel Kindberg til Expressen.
Nouri vil være tilgjengelig for spill mot Kalmar, men styreformannen varsler en alvorsprat med spilleren.
– Du kan trygt regne med at det blir en samtale om dette. Vi soper aldri saker under matten, fortsetter Kindberg.
Östersund ligger på en 6. plass i Allsvenskan og har heng på en ny plass i Europa League til neste sesong. Den svenske klubben er årets sensasjonslag i Europa League og står med full pott etter første kamp i gruppespillet. Torsdag møter svenskene Rune Allmenning Jarsteins og Per Ciljan Skjelbreids Hertha Berlin på hjemmebane. Athletic Bilbao og Zorya er de øvrige lagene i puljen.
Norgesmesterskapet
Overbevist om at VIF-trenden kommer til å snu: – Ingen fordel å møte dem nå
5 TIMER SIDEN
Norgesmesterskapet
Pellegrino om Vålerenga-krisen: – Veldig overraskende å se
5 TIMER SIDEN