Med 49 mål for «The Cherries» er det like før norske King trer inn i rekken blant Bournemouth-spillere med 50 mål eller flere. Muligheten byr seg allerede søndag når Eddie Howes menn tar imot Leicester.
Brett Pitman (100 mål), Callum Wilson (67 mål), James Hayter (63 mål) og Marc Pugh (56 mål) er foran King på scoringslisten, men ingen har scoret mer for Bournemouth enn nordmannen i Premier League.
Laget har nemlig bare vært i Englands toppliga i fem år, og totalt har det blitt 47 Premier League-mål på King. De øvrige to målene har kommet i andre turneringer.
Fotball
Følte med spillerne etter kapteinsbånd-nekten: – Politiske gisler
9 TIMER SIDEN
Nordmannen kom til klubben da de rykket opp fra mesterskapsserien og begynte Premier League-eventyret i 2015/16-sesongen, et eventyr som snart kan være over.
De rød- og svartstripete har ikke vunnet en ligakamp siden 1. februar, da de slo Aston Villa med 2-1. Torsdag ble det 0-0 mot Tottenham.
Bournemouth ligger på 18.-plass i ligaen med 28 poeng, tre poeng unna trygg grunn. Med fire kamper igjen av sesongen trenger King og co. sårt å finne vinnerformen igjen.
(©NTB)
Fotball
Fifa åpner disiplinærsak mot Serbia
10 TIMER SIDEN
Fotball
Wembley lyst opp i regnbuens farger
I GÅR KLOKKEN 21:46