Fotball

King ett mål unna sjelden Bournemouth-bragd

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Joshua King

Foto: Scanpix

AvEurosport
11/07/2020 på 08:28 | Oppdatert 11/07/2020 på 10:44

Joshua King er allerede Bournemouths toppscorer i Premier League og kan søndag notere seg mål nummer 50 for klubben, noe bare fire spillere har gjort før ham.

Med 49 mål for «The Cherries» er det like før norske King trer inn i rekken blant Bournemouth-spillere med 50 mål eller flere. Muligheten byr seg allerede søndag når Eddie Howes menn tar imot Leicester.

Eliteserien

Første intervju som Brann-trener: – En klubb som har alt

FOR 15 MINUTT SIDAN

Brett Pitman (100 mål), Callum Wilson (67 mål), James Hayter (63 mål) og Marc Pugh (56 mål) er foran King på scoringslisten, men ingen har scoret mer for Bournemouth enn nordmannen i Premier League.

Laget har nemlig bare vært i Englands toppliga i fem år, og totalt har det blitt 47 Premier League-mål på King. De øvrige to målene har kommet i andre turneringer.

Nordmannen kom til klubben da de rykket opp fra mesterskapsserien og begynte Premier League-eventyret i 2015/16-sesongen, et eventyr som snart kan være over.

De rød- og svartstripete har ikke vunnet en ligakamp siden 1. februar, da de slo Aston Villa med 2-1. Torsdag ble det 0-0 mot Tottenham.

Bournemouth ligger på 18.-plass i ligaen med 28 poeng, tre poeng unna trygg grunn. Med fire kamper igjen av sesongen trenger King og co. sårt å finne vinnerformen igjen.

(©NTB)

Eliteserien

Bodø/Glimt-treneren freste: – Det er et ganske utrolig spørsmål

FOR 17 MINUTT SIDAN
Eliteserien

Lot seg provosere av spørsmål i pausen: – Det er tidenes straffe

FOR EIN TIME SIDAN
Relatert
Fotball
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen