Søndag måtte Hareides mannskap nøye seg med 0-0 borte mot Georgia i EM-kvalifiseringen, mens det ble en oppskriftsmessig 6-0-seier over Gibraltar torsdag.
Den norske landslagssjefen er sykmeldt som følge av en infeksjon i kneet. Infeksjonen kom i etterkant av en operasjon.
Kaptein Kjær er klar på at Hareides fravær ikke har vært helt uproblematisk.
Eliteserien
Se drømmetreffet som sikret Molde seieren mot Dudelange
3 TIMER SIDEN
– Selvfølgelig har det betydd noe. Han er mannen som går fremst, mannen med ansvaret og en mann vi alle sammen støtter opp om, sier han til storavisen BT.
– Så selvfølgelig ønsker vi at han er der. Men først og fremst er vi lei oss på Åges vegne. Jeg har snakket med ham et par ganger, og han er ikke fornøyd med å være hjemme. Men som jeg også sa til ham, skal han få kontroll på sin egen helse, og så skal nok vi ta oss av dette, fortsetter Kjær.

Tett

Midtstopperen er godt fornøyd med de siste dagenes utbytte.
– Det har vært en riktig fin samling, men vi håper selvsagt alle sammen på at Åge er med til neste samling, sier Atalanta-spilleren.
Det ene poenget mot Georgia søndag betyr at Danmark misbrukte muligheten til å klatre opp på samme antall poeng som topplaget Irland i EM-kvalifiseringsgruppe D.
Tabelltreer Sveits tok i tillegg tre oppskriftsmessige poeng med 4-0-seier hjemme mot Gibraltar og puster dermed danskene i nakken. Kun poenget skiller lagene etter at Danmark har spilt fem og Sveits fire kamper.
(©NTB)
Eliteserien
Trapper ned tross utenlandstilbud: – Ville ikke flytte for langt
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bummen vant kompisduellen mot Høgmo
5 TIMER SIDEN