Magne Hoseth (36) kan få nok en retur til Eliteserien. Det melder han selv på sin egen Twitter-profil lørdag ettermiddag, og denne gangen kan det bli Møre og Romsdals tredje og ferskeste Eliteserie-klubb Kristiansund som kan bli arbeidsgiver.
13.00 i morgen blir nok en ny blåfarge testet! KBK-MFK! Gleda me sjukt! To veterana, to venna, to lag! Forren vs me! Artig for alle!
Overfor Bergens Tidende bekrefter KBK-trener Christian Michelsen at veteranen får sjansen til å vise seg frem i en søndagens treningskamp mot fylkesnabo Molde.
Eliteserien
Slapp «bare» inn ett: – Dette poenget kan bety alt
21 MINUTTER SIDEN
– Nylig ble det klart at Magne er ferdig i Notodden og at han flytter hjem. Da er det naturlig for oss å snakke med Magne. Det er en spiller vi har snakket mye med tidligere også. Det er en fin anledning for Magne å vise seg frem, sier Kristiansund-treneren, som ikke utelukker at Hoseth også kan bli å se i mørkeblått når Eliteserie-fotballen ruller i gang igjen etter sommerferien førstkommende helg.
– Magne er en knakende god spiller. Et fotballhode av rang. Men dette er toppidrett, og spørsmålet blir alltid når «nok er nok». At spilleren Magne Hoseth er god nok, er det liten tvil om. Om kroppen er god nok er en annen sak. I fotball kan ting skje fort. Magne må først og fremst vise at kroppen holder, sier Michelsen.
Tidligere i uken terminerte Hoseth kontrakten med Notodden i 2. divisjon.
– Det er familie- og livssituasjon som gjør at jeg forlater Notodden, uten at jeg vil utdype det noe nærmere, sa den rutinerte midtbanespilleren da.
Eliteserien
– Finner ikke rytmen som gjør at vi glir gjennom som varm bæsj i kram snø
26 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Dansk dynamitt da Brann tok livsviktig poeng i Tromsø
EN TIME SIDEN