Blant annet vil man redusere tilskuerkapasiteten til det halve, måle temperaturen til alle tilskuere før de slipper inn og forby bortelagets tilhengere å reise til kampene. Det opplyses på ligaens nettsted.
Tarik Elyounoussi rakk så vidt å debutere for sin japanske klubb Shonan Bellmare før sesongen i slutten av februar ble avbrutt som følge av viruset. Det var opprinnelig meningen å starte kampene igjen i begynnelsen av april, men på et møte onsdag ble startdato utsatt.
Nå er planen å starte kamper på nivå tre 25. april, nivå to 2. mai og eliteserien 9. mai.
OBOS-ligaen
Hevder Ingebrigtsen er nær ny fotballjobb i Bergen
7 MINUTTER SIDEN
På alle tre nivåer skal samtlige tilskuere få temperaturen målt ved inngangene. Lang bestillingstid på termometre er en årsak til at ligaen ikke starter allerede i april. J-ligaen har fått løfte om levering av bestilte termometre innen 18. april og vil deretter gjennomføre opplæring for personene som skal bruke dem.
Ligaen har besluttet at annethvert sete skal være tomt slik at sosial distanse gjennomføres på tribunene. Publikum frarådes å gå på kamp utenfor sitt eget lokalsamfunn, og det vil ikke bli avsatt plasser til gjestende lags tilhengere.
Ligaens plan er avhengig av råd fra helsemyndighetene i Japan, og J-ligaen gjør det klart at det kan bli nye utsettelser eller kamper for tomme tribuner. Likevel oppfordres spillerne nå til å forberede seg til å spille seriekamper på de nye oppsatte datoene.
Elyounoussis klubb spiller hjemme mot Kawasaki Frontale 10. mai.,
(©NTB)
Indre Bane
Mektig imponert over Glimt: – Tilbake på høyt, høyt nivå
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Odd-duo mest sannsynlig klar for helgens kamp
4 TIMER SIDEN