Det melder Bergens Tidende.
– Helt siden jeg bestemte meg for ikke å signere ny avtale med Egersund, har jeg vært klar på at jeg ville gå til en klubb som virkelig ønsket meg og ville satse på meg. Det har jeg fått inntrykk av at Nest-Sotra vil, sier Bjørlo til avisen.
Bildet i saken er hentet fra eikfotball.no
Eliteserien
Godset med tre mål på tre og et halvt (!) minutt: – Det er nærmest uvirkelig!
22 MINUTTER SIDEN
22-åringen kommer fra Egersund i 2. divisjon, og har signert en ettårsavtale med OBOS-liga-klubben.
– Det er en veldig spennende ballspiller som vi tror vil passe godt hos oss, sier Nest-Sotras sportssjef, Arve Haukeland.
Haukeland har allerede døpt nysigneringen «Egersunds Furdal», med sammenligning til klubbens egen midtbanemaestro Johnny Furdal.

Ettertraktet tenåring

Som 19-åring var midtbaneeleganten i kikkerten og trente med både Molde, Viking og Stabæk. I tillegg var engelske klubber på alerten.
Men når Bjørlo til slutt forlot Sola etter 2015-sesongen, var det til fordel for Egersund.
I «Okka by» gjorde den nå 22 år gamle teknikeren en meget god første sesong, hvor han spilte 26 kamper og noterte seg for fire scoringer.
Den andre startet også godt, men så kom problemene.
Han fikk prolaps i ryggen, og ble satt på sidelinjen i over fem måneder.

Tilbake med et smell

Men Bjørlo kom styrket ut av den tunge perioden – like etter comebacket var han kampens store spiller i 6-1-seieren mot Bryne.
– Dette var helt sykt. Jeg hadde aldri drømt om dette før kampen. En fantastisk følelse, sa Bjørlo til Aftenbladet etter kampslutt.
Den gode sesongavslutningen tiltrakk seg oppmerksomheten til Nest Sotra-sjef Olafur Örn Bjarnason, og nå er altså partene enige om en ettårsavtale.
Bjørlo er klubbens tredje signering i 2018. Fra før er Bendik Torset og Egil Selgvik hentet fra henholdsvis Hødd og Sandnes Ulf.
Eliteserien
To mål på et drøyt minutt: – Nå svinger det godt av den trioen til Glimt
25 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Tabbe etter frekt skudd: – Det der er jo sånt som gjør så vondt for en keeper
EN TIME SIDEN