Rett over kl 21.00 ble onsdagens ekstraordinære styremøte i Strømsgodset avsluttet.
Deretter kunne styreleder Ivar Strømsjordet bli sett vandrende rundt i adminisistrasjonbygget mens han gjennomførte flere telefonsamtaler.
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
34 MINUTTER SIDEN
– Vi har hatt møtevirksomhet i hele dag med spillere- og trenerteam. Så har styret hatt et oppsummerende møte nå i kveld, uttaler Strømsjordet til Discovery.
– Men vi har ikke fattet noe vedtak i styret nå i dag. Nå skal vi jobbe videre med saken.
Styrelederen forteller videre at møtevirksomheten vil gjenopptas torsdag.
– Det er mye å ta tak i, og vi fortsetter prosessen da. Nå er vi opptatt av å gjøre en ordentlig jobb, og være grundig i prosessen.
Strømsjordet bekrefter samtidig til Discovery at han har vært i kontakt med Henrik Pedersens advokat, Eirik Flågan.
Verken Henrik Pedersen eller advokat Eirik Flågan har besvart Discoverys gjentatte henvendelser.

Pressemelding fra spillerene

Torsdag formiddag er det ventet en pressemelding fra spillergruppa. Det kunne Godset-spiller Jonathan Parr bekrefte tidligere onsdag, etter at samtlige spillere hadde vært i møter med styret.
– Vi har blitt enige om at uttalelsen er at vi ikke er fornøyd med informasjonen og svarene vi har fått, meddelte Parr til Discovery etter onsdagens møter.
– Vi trenger litt tid til å formulere oss. Den kommer mest sannsynlig i morgen (torsdag) formiddag, fortsetter Godset-spilleren, og viser til den kommende pressemeldingen.

Kapteinen kritiserer styrelederen

Tidligere onsdag kveld fikk styrelederen kritikk av kaptein Mikkel Maigaard. Bakgrunnen var at Strømsjordet uttalte til Discovery, at styret mottok en melding fra kaptein Mikkel Maigaard på vegne av spillergruppa. Der skal det ha kommet frem at spillerene ikke hadde opplevd noen saker knyttet til rasisme.
– Vi har fått en fått en formell henvendelse fra styret på vegne av kaptein Maigaard og spillergruppa. Der konkluderes det med at spillerne ikke opplever noen saker knyttet til rasisme, sa styrelederen tirsdag.
Dette reagerer Maigaard på i et intervju med VG onsdag, og går ut mot egen styreleder for hvordan Strømsjordet fremstiller dette i media.
– For å konkretisere, så har jeg i mitt skriv til styret ikke gitt uttrykk for spillergruppens støtte eller manglende støtte til hverken varsler eller Henrik (Pedersen), men kun henvist til åtte samtaler med spillere som er i risiko for å bli utsatt for rasisme, forklarer Strømsgodset-kapteinen.
– Dette gikk utelukkende på rasisme mot spillerne og ikke på rasismeanklagene fra varsleren. Av disse samtalene var det ingenting som pekte på rasisme mot spillerne, men det var to situasjoner som var verdt å nevne til styret.
Discovery har ikke lykkes i å komme i kontakt med Mikkel Maigaard selv.
Allsvenskan
Full Høgmo-jubel – tilbake på tabelltoppen og lukter på målrekord
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
12 TIMER SIDEN