Etter rundt 70 minutt måtte begge lagene gå av banen i tsjekkiske Olumuc. Tåka var så tykk at spillerne knapt så hvor pasningen ble sendt.
Først holdt spillerne seg varme med tepper rundt seg på sidelinjen. Så ble begge lagene sendt i garderoben, og fikk ikke komme ut igjen før 20 minutter etter.
– Det var helt umulig å spille da kampen ble blåst av. Kampen skulle spilles ferdig, men det var ikke optimale forhold. Det ødela kampen litt at vi fikk den pausen, sa målscorer Peter Ankersen til dansk Kanal 9 etter kampen.
OBOS-ligaen
Spisslegenden utelukker ikke hjemreise – Sogndal har han på blokken
13 TIMER SIDEN

Vanskelig å se

Sikten ble noe bedre, og kampen kunne blåses i gang igjen. Ingen av lagene klarte å avgjøre kampen.
– Det var vanskelig å se noe, jeg så ikke over til den andre siden av banen, sa Youssef Toutouh til samme kanal.
Stillingen var 1–1 da kampen ble blåst av etter mål av Dame Diop og tidligere Rosenborg-spiller Peter Ankersen. FCK-spillerne holdt seg i gang i pausen og hadde håp om å sikre seiersmålet etter avbruddet.

Tre uavgjorte

– Vi hadde håpet vi skulle klare å komme tilbake etter pausen, men det var vanskelig å komme i gang igjen etter en så lang ventepause. Vi visste ikke hvor lang tid det skulle ta, eller om vi skulle spille videre ikke, sa Toutouh.
Ståle Solbakkens menn har spilt tre uavgjorte kamper i de tre første europaligakampene. Danskene er nummer to i gruppen sammen med Sheriff Tiraspol, to poeng bak russiske Lokomotiv Moskva.
De to lagene møtes igjen 2. november i Parken i København.
(©NTB)
Eliteserien
Mistenker skitne triks fra RBK: – Slet med å puste
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Hansen går glipp av landskampene
16 TIMER SIDEN