Siste: Rundt klokken 13:00 skal Jens Petter Hauge ha gjennomført siste del av den medisinske testen ved Centro Ambrosiano i Milano, før han like etterpå dro videre for å signere kontrakt med Milan. Det melder den italienske journalisten Antonio Vitiello på Twitter, der han også deler en fersk video av Hauge. Se videoen under:
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
6 TIMER SIDEN
Det italienske nettstedet Calciomercato melder onsdag morgen at Jens Petter Hauge er på plass ved La Madonna-klinikken i Milano for å gjennomføre den medisinske testen med den italienske storklubben.
Tirsdag ettermiddag ankom det norske stjerneskuddet den norditalienske byen. På flyplassen ble Hauge møtt av to representanter fra Milan, i tillegg til et stort presseoppbud.
Nettstedet Calciomercato var først til å melde at Milan var villig til å betale 4 millioner euro for nordmannen, og at de senere høynet dette budet til 5 millioner euro – rundt 56 millioner norske kroner. Alt ser nå ut til at Jens Petter Hauge presenteres som Milan-spiller innen kort tid.
Her ankommer Hauge den medisinske testen. Saken fortsetter under videoen.

Se video: Her er Hauge på vei inn for å gjennomføre den medisinske testen

Til Eurosport i forrige uke uttalte daglig leder i Bodø/Glimt Frode Thomassen at det kunne være aktuelt for Glimt å inngå en avtale med den italienske storklubben, der Hauge lånes tilbake til Glimt resten av sesongen. Dette ser derimot mer og mer uaktuelt ut ettersom Hauge selv har takket lagkameratene sine.
– Gutta må bare fullføre den jobben vi har påbegynt. Det har vært en spesiell sesong, som jeg vil ta med meg resten av livet mitt. Jeg er stolt som har fått vært en del av dette eventyret, sa Hauge til AN like før avreise fra Bodø lufthavn.
TV2 melder at Milan ønsker å ta med seg 20-åringen til Portugal, hvor italienerne møter Rio Ave i playoff-kamp til Europa League-gruppespillet.
Eliteserien
Moe om gulljakten: – Vi er skuffet i dag
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
6 TIMER SIDEN