Harmeeth Singh er enig med polske Wisla Plock om en overgang, det bekrefter klubben på egen hjemmeside. Som Eurosport i går omtalte var han kun en medisinsk test unna å få avtalen i boks. Kontraktslengden er på halvannet år.
Harmeet Singh (26) og Molde ble tidligere i vinter enige om å avbryte kontrakten, som opprinnelig strakte seg fram til sommeren. Partene var enige om at Singh skulle finne seg en ny klubb i vinter, men siden ingenting skjedde innenfor det internasjonale overgangsvinduet i vinter, ble partene enige om å avbryte kontrakten.
Den siste tiden har Singh vist seg fram for den polske klubben Wisla Plock, som ligger på 10.-plass i den polske eliteserien.
Eliteserien
Drar fra Glimt til Brann: – Har drømt om å spille for Brann hele livet
3 TIMER SIDEN
Singh forlot Molde også sist vinter, den gang til danske FC Midtjylland, men returnerte til Molde etter kort tid av personlige grunner. Han har også et kort opphold i nederlandske Feyenoord bak seg. Nå får han altså en ny mulighet til å vise seg fram i utlandet.
26-åringen har en rekke aldersbestemte landskamper for Norge og var med på U21-laget som tok EM-bronse i Israel i 2013. Midtbanespilleren står med 7 A-landskamper for Norge og har totalt spilt 180 kamper for Molde og Vålerenga i Eliteserien.
Fotball
Kronet Schalke-debut med scoring
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Oppdatert oversikt: Her er alle vinterens overganger i Eliteserien
21 TIMER SIDEN