SE ALT FRA ELITESERIEN PÅ EUROSPORT PLAYER
Rosenborg har vært nødt til å klare seg uten Yann-Erik de Lanlay i en sesongåpning som har skuffet både Fredrik Midtsjø og Ole Selnæs, men 25-åringen er nå tilbake på treningsfeltet.
– Jeg er ennå ikke med på spilldelen på trening, men jeg har begynt å slå en del pasninger og kan være med på store deler av økta, sier angrepsspilleren til Adressa.
Fotball
Brann møter KBKs overmenn – slik spilles 4. runde av Cupen
6 TIMER SIDEN
Den tidligere Viking-spilleren har slitt voldsomt med skader i sin tid i Trondheim. Senest i starten av oktober ble han operert for en liten meniskskade, men denne gangen var det lysken som var problemet.
Les også: Motstander av å gi Bendtner klippekort

Sjefen mer forsiktig i retur-spådommen

De Lanlay er hakket mer offensiv enn Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen i spådommen om når han forventer å være kampklar.
– Det er vanskelig å si, men jeg har ambisjoner om å være tilbake til Odd-kampen. Det kan være realistisk, sier han til Adressa.
Det vil altså si at han håper å være på banen i Rosenborgs neste tellende kamp. Kampen i Skien spilles mandag 2. april, altså om litt over en uke.
Les også: – Ingen er mer forbannet enn de selv
RBK-trener Ingebrigtsen nøler litt mer med returdatoen.
– Vi håper at han er tilbake i full trening etter påske. I mai spiller vi to kamper i uka, og da håper jeg han er tilbake for fullt, sier treneren til avisen.
  • Er de Lanlay en spiller for ditt Eliteserien Fantasy-lag? Sjekk her!
Kampen mot Odd vises på Eurosport Player og Eurosport Norge fra 20.00 på 2. påskedag.
Husker du denne?
Fotball
Cupfinalehelten sendte Viking ett skritt nærmere Ullevaal
7 TIMER SIDEN
Fotball
Senket klubben som ville ha ham i vinter: – Det vet jeg ikke noe om
8 TIMER SIDEN