Espen Olsen er ferdig som HamKam-trener. Det bekrefter klubben på sin nettside.
Laget har opplevd svært skuffende resultater så langt i OBOS-ligaen denne sesongen. HamKam ligger helt nederst, på 16. plass, med fattige to poeng.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
2 TIMER SIDEN
«HamKam Fotball erkjenner at resultatene fram til nå i sesongen ikke har vært som forventet. Klubben har derfor besluttet å styrke det sportslige apparatet rundt A-laget og gjør det på følgende måte: Espen Olsen går av som hovedtrener og vil rendyrke sin rolle som sportssjef 100 prosent. HamKam Fotball er i gang med å kartlegge kandidater til jobben som hovedtrener i klubben,» skriver klubben.
– Jeg er ikke enig i beslutningen klubben har kommet frem til, sier Espen Olsen ifølge pressemeldingen.
Assistenttrener Geir Frigård går inn i rollen som fungerende hovedtrener inntil en ny er ansatt. Han vil lede laget sammen med Olsen inn mot mandagens kamp.
– Jeg har hele tiden hatt tro på at Geir og jeg er i stand til å snu dette. Når det er sagt, stiller jeg meg bak klubbens avgjørelse og er 100 prosent dedikert og motivert for oppgavene og utfordringene som ligger foran oss.

Ikke overrasket

– Det er som ventet, sier Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson.
Han mener det rett og slett ikke har fungert for Olsens HamKam.
– De har ikke vunnet én eneste kamp, så dette er ikke sjokkerende. Han har jo også en sportssjefrolle, som gjør at han har en travel hverdag, sier Jonsson.
Han betegner beslutningen som fornuftig. Nå gjenstår det å se hvem som blir ny hovedtrener permanent.
Eliteserien
Bakke om Åsen-kontrakt: – Lettere å bygge rundt en slik brikke
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
18 TIMER SIDEN