Fotball

Finne scoret igjen: – Så rent treff som man kan få

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Bård Finne

Foto: Scanpix

AvJonas Moen Rye | Susanne Furøy Wergeland
29/01/2019 på 13:35 | Oppdatert 29/01/2019 på 14:14

Bård Finne er i tidlig scoringsform i 2019. VIF-angriperen scoret igjen da Ull/Kisa ble slått.

Treningskamp: Vålerenga–Ullensaker/Kisa: 3-1:

LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no): Bård Finne fortsetter scoringsformen i vinter. Vålerenga-spissen sørget for 1-0-scoringen i tirsdagens treningskampseier over Ull/Kisa.

Eliteserien

Står fritt til å signere for ny klubb: – Prøver å overbevise han om å bli

FOR EIN TIME SIDAN

23-åringen tok vare på en dårlig klarering fra Kisa-forsvaret og banket ballen i nettet.

– Ballen faller ned og så står jeg akkurat der jeg skal være, og får så rent treff som jeg kan få, sa målscoreren til Eurosport etter å ha fullført sine 45 planlagte minutter.

Se sammendrag fra kampen her:

På 1800 Eliteserie-minutter forrige sesong noterte Finne seg for 14 målpoeng, fordelt på 10 scoringer og 4 målgivende. Mange av scoringene kom på høsten.

I vinter har den tidligere Tyskland-proffen fulgt opp med to scoringer i storseieren mot Strømmen, og en tirsdag mot Ull/Kisa.

Til tross for Finne-scoring og seier i nok en kamp, var det tydelig at Vålerenga fortsatt har mye å gå på før seriestart i mars.

– Jeg synes vi slipper de litt vel mye inn i kampen på slutten av første omgang. Jeg er ikke ekstremt fornøyd med den halvdelen vi gjør her, oppsummerte han.

Etter en drøy halvtime kunne Herman Henriksen utlignet for de gule og grønne, men straffesparket til Ull/Kisa-angriperen var slapt, svakt og til side for mål.

Like før pause var unggutten nær ved å gjøre opp for bommen, men en god avslunting ble stoppet av Adam Larsen Kwarasey i VIF-buret.

Etter pause byttet begge lag mange spillere, noe som naturlig nok preget kampen. Sander Werni og Chidera Ejuke sørget for ytterligere Vålerenga-scoringer, før Sander Forø fikk sette inn en redusering to minutter før full tid.

PS! Markus Nakkim måtte forlate banen halvveis i førsteomgang etter en smell i hodet. VIF-stopperens skade skal imidlertid ikke være alvorlig.

Fotball

King reddet av VAR-drama da Bournemouth klarte ett poeng mot Tottenham

FOR EIN TIME SIDAN
Fotball

Deila-tap i første MLS-kamp etter viruskrisen

FOR 3 TIMAR SIDAN
Relatert
Fotball
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen