Treningskamp: Vålerenga–Ullensaker/Kisa: 3-1:
LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no): Bård Finne fortsetter scoringsformen i vinter. Vålerenga-spissen sørget for 1-0-scoringen i tirsdagens treningskampseier over Ull/Kisa.
23-åringen tok vare på en dårlig klarering fra Kisa-forsvaret og banket ballen i nettet.
OBOS-ligaen
Målthriller da Ranheim og Aalesund delte poengene
9 TIMER SIDEN
– Ballen faller ned og så står jeg akkurat der jeg skal være, og får så rent treff som jeg kan få, sa målscoreren til Eurosport etter å ha fullført sine 45 planlagte minutter.
Se sammendrag fra kampen her:
På 1800 Eliteserie-minutter forrige sesong noterte Finne seg for 14 målpoeng, fordelt på 10 scoringer og 4 målgivende. Mange av scoringene kom på høsten.
I vinter har den tidligere Tyskland-proffen fulgt opp med to scoringer i storseieren mot Strømmen, og en tirsdag mot Ull/Kisa.
Til tross for Finne-scoring og seier i nok en kamp, var det tydelig at Vålerenga fortsatt har mye å gå på før seriestart i mars.
– Jeg synes vi slipper de litt vel mye inn i kampen på slutten av første omgang. Jeg er ikke ekstremt fornøyd med den halvdelen vi gjør her, oppsummerte han.
Etter en drøy halvtime kunne Herman Henriksen utlignet for de gule og grønne, men straffesparket til Ull/Kisa-angriperen var slapt, svakt og til side for mål.
Like før pause var unggutten nær ved å gjøre opp for bommen, men en god avslunting ble stoppet av Adam Larsen Kwarasey i VIF-buret.
Etter pause byttet begge lag mange spillere, noe som naturlig nok preget kampen. Sander Werni og Chidera Ejuke sørget for ytterligere Vålerenga-scoringer, før Sander Forø fikk sette inn en redusering to minutter før full tid.
PS! Markus Nakkim måtte forlate banen halvveis i førsteomgang etter en smell i hodet. VIF-stopperens skade skal imidlertid ikke være alvorlig.
OBOS-ligaen
De lokale heltene sendte Start ut av nedrykkssumpen
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kontroversiell straffesituasjon da Jerv snublet mot Ull/Kisa
9 TIMER SIDEN