Tyskland hjem etter VM-drama

Oppdatert 31/05/2017 klokken 19:37 GMT+2

Zambia ga bort to måls ledelse i sluttminuttene, men kom tilbake og slo Tyskland 4-3 etter ekstraomganger i åttedelsfinalen i U20-VM i fotball onsdag.

Ute

Zambia vant sin gruppe i det innledende spillet, mens Tyskland snek seg til åttedelsfinale som treer i sin gruppe. Da Philipp Ochs gjorde 1-0 med et fantastisk frispark litt før pause, så det ut som et tysk VM-lag igjen hadde prikket formen perfekt.
I annen omgang vendte Emmanuel Banda, Fashion Sakala og Enock Mwepu kampen i Zambias favør, men tyskerne var ikke slått. I nest siste minutt reduserte Suat Serdar, og fire minutter på overtid gjorde Jonas Arweiler 3-3 med kampens siste spark i ordinær tid.
Dermed måtte det spilles videre, og i annen ekstraomgang gjorde Shemmy Mayembe 4-3-målet for Zambia. Serdar hadde en kjempesjanse til å utligne, men lyktes ikke.
Se dramatikken her. Artikkelen fortsetter under videoen

Elleville sluttminutter da Tyskland røk ut

Ademola Lookman scoret begge mål da England slo Costa Rica 2-1, mens et straffespark fra Nicolas de la Cruz avgjorde da Uruguay slo ut Saudi-Arabia med 1-0.
Tirsdag tok Venezuela og Portugal seg til kvartfinale, mens de tre siste åttedelsfinalene spilles torsdag.