Det norske stoppertalentet har kun fått én seriekamp fra start for Celtic så langt denne sesongen, i tillegg til to kamper i mesterligakvalifiseringen, deriblant den ene kampen mot Rosenborg.
19-åringen innrømmer at Norges U21-landslag gir viktig kamptrening.
– Det er blitt begrenset med spilletid. Da er disse kampene ekstremt viktige for meg. Jeg trener vanvittig godt, og jeg føler at jeg tar steg hele tiden, så jeg er i veldig god form, forsikrer Ajer overfor NTB etter 3-1-seieren mot Tyskland.
Eliteserien
Bodø/Glimt planlegger ny stadion: – Vil skape en storstue
9 TIMER SIDEN

Spesialtrening med Touré

Den tidligere Start-spilleren lar seg ikke stresse av den manglende spilletiden.
– Det er en situasjon hvor det er Champions League-lag, jeg er 19 år og jeg spiller midtstopper. Det er klart at spilletiden er begrenset. Jeg har spilt sju kamper allerede i Celtic, som har vært vanvittig bra for meg, og jeg kjenner at jeg tar steg hver eneste dag.
Tidligere Liverpool,- Arsenal, og Manchester City-spiller Kolo Touré la opp før denne sesongen, for å bli en del av støtteapparatet til Brendan Rodgers i Skottland. Ajer forteller at han trener med ivorianeren hver dag etter trening.

Ikke vurdert utlån

– Jeg kjenner at jeg tar steg med det støtteapparatet som jeg trener med, og med Kolo Touré, som jeg trener med hver eneste dag etter trening, så jeg er på en veldig god plass, og så kommer jeg hit og viser at utviklingen er god.
Forrige sesong tilbrakte Ajer på lån i skotske Kilmarnock. Han har ikke tenkt på om det venter et nytt utlån når overgangsvinduet åpner igjen.
– Det har vi ikke tatt stilling til. Vinduet kommer i januar, så vi skal ta en diskusjon da.
(©NTB)
Eliteserien
20 år med hat, fyring og krig er over: – Kommer til å savne meg
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Disse øyeblikkene vil han huske best fra karrieren
10 TIMER SIDEN