• Lad opp til Stabæk–Strømsgodset på Eurosport Player og Eurosport Norge fra 17.30 – sikre deg tilgang her
30. oktober 2016. Det er datoen Franck Boli forrige gang startet en kamp i Eliteserien.
321 dager senere er han igjen tilbake i en lagoppstilling etter å ha fått tillit av Stabæk-trener Toni Ordinas når Strømsgodset kommer på besøk til Nadderud.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
6 TIMER SIDEN
– For meg er det helt fantastisk, etter så lang tid, endelig å starte en Eliteserie-kamp igjen, sier spilleren til Budstikka.

– Helt forferdelig

I fjorårets nest siste serierunde, da Boli spilte for Aalesund, pådro han seg en leddbåndsskade mot Haugesund som gjorde at det har blitt mange timer uten ball i beina. Situasjonen så ikke spesielt lys ut med tanke på at han ikke hadde kommet til enighet med Aalesund om ny kontrakt, men Stabæk valgte å signere spilleren i visshet om at han måtte gjennom en langvarig opptreningsprosess.
– Den opptreningen har vært helt forferdelig. Det er en situasjon jeg ikke ønsker at noen fotballspillere skal komme opp i. Du skal være mentalt sterk for å klare en slik opptrening. Du skal forsøke å være positiv hver dag, sier han til avisen.
Les også: Stabæks superduo er 36 år til sammen

Ordinas: – Det rette øyeblikket

Tålmodighet, utallige timer i styrkerommet og et brennende ønske om å spille fotball, gjør at han har fått innhopp i cupen, samt noen minutter i Eliteserien mot nettopp Aalesund.
Det er imidlertid ingen selvfølge at han skulle få plass på laget. Stabæk har overrasket de fleste eksperter med en 7. plass så langt, og ligger kun syv poeng bak medaljeplass med ni runder igjen. Til Strømsgodset-kampen er ikke toppscorer Ohi Omoijuanfo med på grunn av suspensjon, noe som gjør at det blir ledig på en av de offensive plassene.
– Dette er det rette øyeblikket for ham. Han kan skape problemer for alle backer med sin hurtighet, sier Stabæk-trener Toni Ordinas til Budstikka.
Kampen vises på Eurosport Player og Eurosport Norge fra 17.30: Se den her.
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
7 TIMER SIDEN