– Ingen hadde hørt noen ting før vi så artikkelen på VG, så vi var jo på trening, sier Roar Vikvang når vi ringer og spør om når laget fikk beskjed om at de skulle i karantene.
Da hadde NFF ringt for 30 sekunder siden, men en person tilknyttet klubben hadde allerede lest på VG at Stjørdals-Blink skulle i karantene, fordi en av spillerne til Grorud er smittet med korona.
– Vi var på trening og forberedte oss til å reise til Sandnes for å spille kamp. Nå blir ikke det noe av verken den eller neste kamp, sier Vikvang, som har satt alle spillerne som var på banen i kampen mot Grorud i karantene.
OBOS-ligaen
Andre år på rad at de må i kvalik om en plass i OBOS: – Vi har noe der å gjøre
7 TIMER SIDEN
Ikke før etter at Vikvang allerede hadde avsluttet treningen, ringte Magnus Norstrand Myntevik i NFF til Stjørdals-Blink for å gi karantene-beskjeden.
Da hadde beskjeden nådd både VG og Eurosport, som begge hadde pratet med Myntevik og fått bekreftet at både Stjørdals-Blink og Grorud må i karantene.
– Nå har vi snakket med han, og da avblåste vi treningen. Alle de som var på banen i kampen mot Grorud blir satt i karantene, i tillegg til deres nærkontakter, sier Vikvang.
Nyheten om at det var oppstått koronasmitte i OBOS-ligaen kom brått på han og resten av Stjørdals-Blink tirsdag kveld.
– Nå skal Myntevik ta kontakt med vår medisinske ansvarlig og fortelle oss mer om hvordan vi skal forholde oss til alt dette, sier Vikvang.
Eliteserien
Tar ikke av etter Europa-suksess og milliondryss: – Teller ikke penger
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Gjermund Åsen fortsetter i Lillestrøm
11 TIMER SIDEN