Stygg smell for Thorsby og Ødegaard

Oppdatert 01/10/2017 klokken 16:49 GMT+2

Martin Ødegaard og Heerenveen var uten sjanser mot Ajax i Eredivisie søndag. Det ble 0-4-tap hjemme.

Martin Ødegaard

Ødegaard og Morten Thorsby (byttet ut i 2. omgang) spilte begge fra start, mens Nicolai Næss ble byttet inn og spilte en snau omgang. Ajax la grunnlaget for seieren med 2-0-ledelse ved pause.
Begge målene kom ved David Neres. Scoringene tikket inn i løpet av kort tid. De kom etter 38 og 41 minutter. Klaas-Jan Huntelaar var nest sist på ballen ved begge anledninger.
Etter pause scoret så Ajax to ganger til, ved Lasse Schöne og Maximilian Wöber.
Jonas Svensson hadde en tøff dag sammen med AZ Alkmaar-laget søndag. Det ble tap med hele 0-4 hjemme mot Feyenoord. Kampen var avgjort etter 45 minutter da det sto 0-3. Steven Berghuis scoret to av målene.
Svensson spilte hele kampen, mens Emil Hansson var ubenyttet reserve for Feyenoord.
PSV Eindhoven topper tabellen i Nederland tre poeng foran Feyenoord. Ajax tok seg med sin seier opp i ryggen på Heerenveen, som falt til 5.-plass.