Seier for Ødegaard og Heerenveen

Publisert 26/01/2018 klokken 22:18 GMT+1

Martin Ødegaard spilte hele kampen da Heerenveen tok sin første seier etter vinterpausen i nederlandsk æresdivisjon med 2-1 over Sparta Rotterdam fredag.

ødegaard

Heerenveen klarte 1-1 borte mot Vitesse i første kamp etter pausen, og fredag kunne Ødegaard og hans lagkamerater bokføre ytterligere tre poeng på eget gress.
Det startet riktignok dårlig for klubbens fra den nederlandske skøytemetropolen. Julian Chabot sendte tabelljumbo Sparta Rotterdam i ledelsen allerede tre minutter ut i kampen etter forarbeid av den tidligere Lillestrøm-spissen Fred Friday.
12 minutter senere slo hjemmelaget tilbake. Spissen Reza Ghoochannejhad var mannen bak utligningen.
Målet som avgjorde kampen kom snaut midtveis i annen omgang. Denzel Dumfried, med en fortid i nettopp Sparta Rotterdam, sørget for 2-1-seier for Heerenveen.
Morten Thorsby ble byttet inn ti minutter før slutt, mens Nicolai Næss så hele fredagens kamp fra innbytterbenken.