Populære sporter
All sport
Vis alt

Smell for Molde-stjerne: – Det er begredelig

Kristian Hennie

Oppdatert 01/04/2024 klokken 17:44 GMT+2

Molde-spissen Fredrik Gulbrandsen måtte byttes ut etter 27 minutter mot Strømsgodset med det som så ut som en lyskeskade.

Fredrik Gulbrandsen.

Foto: NTB

Kampen pågår fortsatt.
Like før halvtimen var spilt mellom Molde og Strømsgodset mandag kveld, fikk nok hele Molde-leiren seg en støkk.
Molde-spissen Fredrik Gulbrandsen måtte byttes ut etter 27 minutter mot Strømsgodset med det som så ut som en lyskeskade. Gulbrandsen var tydelig lei seg over situasjonen og klarte ikke å holde tårene tilbake i det han vandret av banen og inn i spillertunnelen.
Gulbrandsen satte seg brått ned etter et Molde-angrep i det 27. minutt. Han tok seg til lysken og signaliserte at han hadde smerter.
– Det så ut til at han var i tårer. Han har vært fantastisk i vinter. Han er en spiller som gjør at Molde skal kunne matche Glimt. Det er begredelig, sa TV 2s Marius Skjelbæk.
Gulbrandsen-skaden er en betydelig smell for Molde. Søndag ble det kjent at Veton Berisha er ute i flere måneder etter en operasjon. Gulbrandsen har også scoret jevnt og trutt i både conferenceliga og treningskamper i vår.
Molde hentet nylig inn Aaron Samuel på spissplass, men kan bli nødt til å sikre seg ytterligere en forsterkning rimelig kjapt. Overgangsvinduet stenger senere denne uken.
(©NTB/Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame