Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette er Haugesunds nye hovedtrener

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 24/05/2024 klokken 10:56 GMT+2

Sancheev Manoharan har ledet Haugesund som midlertidig trener de siste kampene. Nå får han jobben permanent.

Sancheev Manoharan (t.h) blir Haugesunds nye hovedtrener. Paul Andre Farstad (t.v) blir med i trenerteamet.

Foto: NTB

  • OL i Paris ser du på TVNorge og den nye strømmetjenesten Max
Manoharan har signert en kontrakt som hovedtrener for eliteserieklubben ut 2026. Det bekrefter Haugesund på sine hjemmesider.
– Jeg er veldig stolt og takknemlig på vegne av hele teamet for den tilliten som klubben har vist oss, sier den danske treneren.
Han får med seg Paul André Farstad, keepertrener Kamil Rylka og fysisk trener Harald Andreassen i trenerteamet.
– Jeg gleder meg til den videre reisen med Paul Andre, Kamil og resten av gjengen. Det er vel det jeg kjenner aller sterkest på akkurat i dag, fortsetter Manoharan.
Den danske treneren har ledet Haugesund etter at Oskar Hrafn Thorvaldsson trakk seg med umiddelbar virkning tidligere i mai.
Sancheev Manoharan ledet også laget i fjor etter at Jostein Grindhaug ga seg. Det viste seg å være en suksess, og FKH fikk en formoppsving etter trenerbyttet. Klubben endte til slutt på en 12. plass i Eliteserien i fjor.
– For oss er dette et naturlig valg. Sancheev og teamet kjenner spillergruppa, spillergruppa kjenner Sancheev og teamet, kjemien dem imellom er veldig, veldig god, og historien har vist oss at Sancheev både får resultater på kort sikt og er sterk på å jobbe med den langsiktige utviklingen av enkeltspillere og kollektivet, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame