Populære sporter
All sport
Vis alt

Vender tilbake til Sandefjord

Kenneth Hedstrøm Larsen

Oppdatert 02/02/2022 klokken 10:51 GMT+1

Mohamed Ofkir har signert en toårskontrakt med blåtrøyene.

Mohamed Ofkir, Foto: Simen Hem, Sandefjord Fotball

Foto: Other Agency

Etter å ha forlatt hvalfanger-klubben etter 2019-sesongen til fordel for Sarpsborg 08 er Mohamed Ofkir (25) tilbake i Sandefjord. Det bekreftes på klubbens hjemmeside.
25-åringen fikk bare sju kamper for blå- og hvittrøyene forrige sesong, og kontrakten ble ikke forlenget. Ofkir har signert en toårskontrakt med Sandefjord.
– Vi vurderer kantrollen her på en måte som vil passe Mohameds spillestil mye bedre. Han har solide offensive kvaliteter – og vi så jo sist han var her i klubben – at han på sitt beste virkelig var en klassespiller, sier daglig leder i klubben, Espen Bugge Pettersen, til klubbens hjemmeside.
– Jeg har flyttet til Ensjø sammen med kona, men jeg må jo vurdere om det blir for slitsomt å kjøre fram og tilbake. Jeg hadde en god prat med trenerne her – og de overbeviste meg om at SF igjen var riktig. Jeg kjenner jo klubben, byen og folkene rundt her fra før. Mine gode minner fra sist jeg var her – ble jo også en medvirkende årsak til at jeg valgte Sandefjord nok en gang, sier hovedpersonen selv.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame