Etter å ha forlatt hvalfanger-klubben etter 2019-sesongen til fordel for Sarpsborg 08 er Mohamed Ofkir (25) tilbake i Sandefjord. Det bekreftes på klubbens hjemmeside.
25-åringen fikk bare sju kamper for blå- og hvittrøyene forrige sesong, og kontrakten ble ikke forlenget. Ofkir har signert en toårskontrakt med Sandefjord.
Eliteserien
Eksperten i ekstase over Eliteserie-lag: – Makan til elektrisk!
20 TIMER SIDEN
– Vi vurderer kantrollen her på en måte som vil passe Mohameds spillestil mye bedre. Han har solide offensive kvaliteter – og vi så jo sist han var her i klubben – at han på sitt beste virkelig var en klassespiller, sier daglig leder i klubben, Espen Bugge Pettersen, til klubbens hjemmeside.
– Jeg har flyttet til Ensjø sammen med kona, men jeg må jo vurdere om det blir for slitsomt å kjøre fram og tilbake. Jeg hadde en god prat med trenerne her – og de overbeviste meg om at SF igjen var riktig. Jeg kjenner jo klubben, byen og folkene rundt her fra før. Mine gode minner fra sist jeg var her – ble jo også en medvirkende årsak til at jeg valgte Sandefjord nok en gang, sier hovedpersonen selv.
Eliteserien
Flere profiler forsvinner: Dette er sommerens overganger så langt
21 TIMER SIDEN
Eliteserien
Travle dager for Eliteserie-klubb: – De er i en ugunstig situasjon
I GÅR PÅ 06:54