Populære sporter
All sport
Vis alt

Tordner etter salg av profil: – Glemt han allerede

Martin Langeveld

Oppdatert 01/02/2022 klokken 14:40 GMT+1

Forsanger Tommy Nærland er mildt sagt misfornøyd med at Joe Bell valgte Brøndby og Danmark.

Joe Bell

Foto: NTB

Etter lange forhandlinger mandag kveld fikk Joe Bell til slutt viljen sin og forlater Viking til fordel for Brøndby. Supporterleder i Felt O, Tommy Nærland, mener Bell har opptrådt illojalt mot fansen.
– Han har sagt at han elsker Viking, og så for seg Europa og seriegull med oss. Deretter nekter han å signere ny kontrakt og presser ut en overgang til en klubb som ikke er et stort steg opp. Vi er veldig skuffet, sier Tommy Nærland til Discovery.
Den tidligere publikumsyndlingen mottar ingen lykkeønskninger videre i karrieren.
– Jeg har mistet respekten og glemt han allerede, fortsetter Nærland fortvilet.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Mener Viking er årets kjæledegge: – Blir varm når jeg prater om dem

– Sterkt ønske om å dra

Bell er for tiden på landslagssamling med New Zealand og har foreløpig ikke besvart Discoverys henvendelser. Til Brøndbys nettsted sier han følgende om overgangen:
– Brøndby er en utrolig spennende mulighet for meg, og etter et par år i Viking føler jeg meg klar til å ta neste skritt. Jeg har lært mye i min tid i Viking og vil gjerne takke alle i klubben, sier Bell.
Norske Henrik Heggheim skrøt av klubben til sin tidligere lagkamerat, som var en avgjørende faktor for at overgangen gikk i boks, forteller Bell videre.
Sportssjef i Viking, Erik Nevland, forstår at supporterne er fortvilet, men forklarer at det ble vanskelig når midtbanespilleren hadde et sterkt ønske om å dra.
– Vi hadde i utgangspunktet ikke tenkt å selge Joe i dette vinduet, men han ønsket seg sterkt videre og etter en lang dag i går med forhandlinger, ble vi til slutt enige etter å ha fått prisen vi ønsket, sier Nevland til Discovery.
Ifølge Aftenbladet ble midtbanespilleren solgt for en totalpakke mellom 15 og 20 millioner kroner.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Se sammendraget: Viking feiret bronse med seier

– Ikke uerstattelig

Discoverys fotballekspert Joacim Jonsson tror Viking fortsatt blir å regne med, selv om de mister spilleren som ble kåret til årets spiller på NTB-børsen.
– Han har vært fantastisk for dem, og det er klart det får betydning. Men han er ikke uerstattelig, det er mye verre om (Veton) Berisha drar.
Nevland forteller at de ser etter alternativer til å erstatte Bell, men beroliger fansen om duoen Berisha og Sebastian Sebulonsen, som har blitt linket til andre klubber.
– Vi har ikke mottatt noen konkrete henvendelser, og nå som overgangsvinduet er stengt i de fleste land ser dette ut til å gå, sier Nevland fornøyd.
Jonsson tror også Viking-fansen kan puste lettet ut.
– Jeg klarer ikke se det for meg. Da må de gå til Russland eller noe, som ikke gir mening.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame