Populære sporter
All sport
Vis alt

TIL-spilleren fikk drømmebeskjed noen timer før kampstart

Marius Medby

Publisert 18/09/2022 klokken 22:36 GMT+2

Dagen til Warren Kamazi har vært en berg-og-dalbane.

Tromsøs Warren Kamanzi

Foto: NTB

Søndag scoret Warren Kamanzi et kræmerhus borte mot Viking. Mye tydet på at trønderen skulle bli matchvinner, men Viking ville det annereldes og lagene delte poengene.
Noen timer før kampstart fikk Kamanzi beskjed om at han var tatt ut til landslagstroppen til Norges U21-landslag. Kamanzi har aldri spilt på noe annet en kretslag i sine yngre år, dermed får han prøvd noe helt nytt.

Gleder seg

Nordlys omtalte saken først.
Kamanzi var en skuffet mann etter uavgjorten i Stavanger. Han gleder seg til samlingen, men fokuset var ikke der.
– Det blir veldig gøy, men jeg klarer nok ikke å tenke på det før i morgen. Når det gikk som det gikk i dag, så er ikke det noe jeg har lyst til å prate om, sier Kamanzi til Nordlys.
Backen måtte ta en runde med seg selv etter beskjeden.
– Jeg fikk beskjeden noen timer før kampstart. Først var jeg veldig glad, men så måtte jeg bare omstille og fokusere på kampen i dag. Det følte jeg fungerte greit, sier trønderen til Nordlys.

Imponerende god

Glimt-spiller Joel Mvuka er også inne i varmen hos landslaget. Eurosport snakket med trener Leif Gunnar Smerud tidligere i uken. Han har latt seg imponere av Mvuka i år.
– Joel har jo sett i det siste. Han har en ekstrem kompetanse én mot én. Han har imponert meg stort. Han er ærgjerrig og er imponerende god i omstillingsfasen. Han jager hvis han blir gått av andre veien. Han har kraft i seg til å løpe nok på et internasjonalt nivå. Joel mangler litt sluttprodukt, men jeg vet at han jobber med det i Glimt, sa Smerud tidligere denne uken.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame