Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Thomas Lehne Olsen returnerer til Lillestrøm

Even Lübeck

Oppdatert 22/08/2022 klokken 14:10 GMT+2

Bare noen timer etter at Shabab Al-Ahli avsluttet avtalen med Thomas Lehne Olsen, bekreftet Lillestrøm på sine hjemmesider at spissen er klar på en avtale ut 2026.

Thomas Lehne Olsen jubler etter Eliteseriekamp med Lillestrøm i 2021.

Foto: NTB

Mandag morgen kom nyheten om at Shabab Al-Ahly Football Company hadde avsluttet kontrakten med Thomas Lehne Olsen. Det bekreftet klubben på både
og Twitter.
Like etter fikk Discovery opplyst at spissen er klar for Lillestrøm, og drøye tre timer senere kom bekreftelsen fra Lillestrøm. Spissen reiser fra Saudi-Arabia tirsdag, og håpet er at han blir klar til kampen mot Kristiansund søndag. Han har skrevet under på en kontrakt ut 2026.
– Fotballmessig blir dette veldig bra! Vi har hatt det veldig bra her nede også, så det blir jo samtidig litt vemodig, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg har tenkt på LSK og fulgt med hele veien. Jeg gleder meg til de siste 11 kampene, for nå ligger vi mye bedre an enn i fjor, sier Lehne Olsen til klubbens hjemmesider.

– En gave til alle som er glade i LSK

31 år gamle Olsen ble hentet av den Dubai-baserte klubben i desember 2021. Spissen noterte seg for ni mål og tre assist på 20 kamper for klubben, men er nå tilbake på norsk jord.
– Det er ekstremt gledelig, og en gave til alle som er glade i LSK. Vi har jobbet målrettet med dette lenge. Thomas var vårt klare førstevalg, ikke bare på kort - men også på lang sikt, sier sportssjef Simon Mesfin.
– Det å få Thomas tilbake på en fire og et halvt års kontrakt betyr at vi har en av Eliteseriens beste spisser i mange år fremover. Samtidig har vi Akor Adams på en lengre kontrakt, i tillegg til Holmbert Fridjonsson ut året, noe som betyr at vi har spisser som de fleste andre klubber i Eliteserien vil misunne oss, sier Mesfin.
picture

Bakke: – Forstår at det er noen røster som roper etter en frontspiller til

Tastefeil lurte tilhengerne

Tidligere denne uken sendte Lillestrøm ved en feil ut et nyhetsbrev til fansen der det gikk fram at Lehne Olsen var klar for comeback i klubben.
Ikke lenge etter gikk klubben ut på Twitter og avkreftet det hele. «Aiai, hvilken ønsketenkning av et emnefelt på siste Fuglafamilien-utsendelse! Dessverre var det noen dagdrømmere som kom borti noen knapper. Alle som har mottatt nyhetsbrevet, ble nok litt skuffet over at det tross alt bare handlet om billetter til derbyet mot VIF pluss noe attåt».
Nå får altså LSK-fansen noe å juble for, siden spissen er tilbake. Han forlot norsk fotball etter en fantomsesong i Eliteserien sist sesong. Da scoret han 26 mål for kanarifuglene og hjalp laget til en fjerdeplass i comebackåret i den norske toppdivisjonen. Ohi Omoijuanfo ble toppscorer i ligaen med 27 mål.
Lehne Olsen fikk også sine første landslagsminutter i VM-kvalifiseringskampen mot Nederland i midten av november.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame