• Se Kristiansunds hjemmekamp mot HamKam søndag på discovery+
Kristiansund har ikke fått den beste starten på årets Eliteserie. Etter tre kamper står de med null poeng, og 2-5 i målforskjell.
Søndag er det hjemmekamp mot HamKam, en kamp nordmøringene må vinne.
Eliteserien
Eksperten i ekstase over Eliteserie-lag: – Makan til elektrisk!
18 TIMER SIDEN
Denne uken kom derimot en nyhet som trener Christian Michelsen helt skulle vært foruten. Ifølge Tidenes Krav, har kaptein Dan Peter Ulvestad pådratt seg en prolaps i ryggen. Det kan føre til flere måneder ute av spill, og i verste fall operasjon.

Vet mer over helgen

Michelsen ønsker ikke å gå i detalj på hvilken skade Ulvestad har pådratt seg. Han forventer flere svar over helgen.
– Dessverre ser det ut som han har fått seg en skade. Vi vet veldig mye mer over helgen, når får vi tatt noen bilder og gjort noen vurderinger. Vi konkluderer også med veien videre da, sier Michelsen til Discovery.
Michelsen sier Ulvestad er i de beste hender, og vet at spilleren vil komme sterkt tilbake.
– Han kommer til å være på plass igjen når han er frisk. Det er kjedelig, for Dan Peter hadde veldig lyst å bidra fremover. Jeg kjenner han godt, og han kommer styrket ut av dette, sier KBK-treneren.

Tøff start

Årets sesong har så langt ikke gått så bra som ønsket. Men Michelsen er sikker på at de vil slå tilbake.
– Vi er noen fightere på nordmøre. Vi skulle gjerne hatt noen poeng. Ingen av oss er fornøyd med sesongstarten, men det kommer nye muligheter hele tiden, den første søndag. Vi må bare benytte den og vise at vi er i stand til å gjøre det bedre enn det vi har fått til, forteller Michelsen.
Han fortsetter:
– Ingen skal legge seg ned på rygg å synes synd på oss selv, mer det motsatte. Alle mann alle skal opp i ringen igjen. Vi har troen på det vi driver med her, og vet at vi har mye mer innabords enn det vi har fått vist.
Nå handler det om å bygge opp selvtillit for KBK-laget.
– Laget er mer enn godt nok til å ta poeng å slå de fleste. Men det blir nesten tåpelig å snakke om når vi står med null poeng. Vi må starte med det enkle, bygge selvtillit og vise hva vi er i stand til. Det kommer ikke gratis, så vi må virkelig jobbe for å få marginene på vår side, avslutter Michelsen.
Eliteserien
Flere profiler forsvinner: Dette er sommerens overganger så langt
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Travle dager for Eliteserie-klubb: – De er i en ugunstig situasjon
I GÅR PÅ 06:54