Lillestrøm-Haugesund 1-0 (0-0)
Før kampen mot Haugesund lå Lillestrøm på delt tabelltopp med Bodø/Glimt. En posisjon de gjerne ville beholde etter 90 minutter på Åråsen. Det skulle derimot vise seg å bli vanskelig. LSK slet kraftig med å finne oppskriften på å komme seg gjennom Haugesund-forsvaret.
Eliteserien
Her får Odd straffe i det 98. minutt
17 TIMER SIDEN
Når sjansene også var få eller ikke-eksisterende, så er det vanskelig å vinne fotballkamper. Heldigvis for Lillestrøm har de Fridjonsson. For helt på tampen av kampen viste han seg å være en målsnik av rang, og kunne sende Lillestrøm til himmels med tre poeng.
Ettersom Glimt tapte borte mot Viking, så er Lillestrøm nå alene på tabelltopp.

Sjansefattig

I første omgang var det mye frem og tilbake, hvor LSK var det beste laget. Hjemmelaget kom til et par sjanser, men de aller største var det mangelvare på.
Det tok nærmere 30 minutter før Haugesund begynte å vise seg frempå, uten at de kom noen vei med det. Og når sjanser er mangelvare, så blir det ikke mål. Dermed sto det 0-0 til pause mellom Lillestrøm og Haugesund.

Til himmels

I andre omgang var både Lillestrøm og Haugesund mange hakk opp fra de første 45. Både Lillestrøm og Haugesund hadde store sjanser, og begge burde vel mildt sagt puttet minst ett.
I det 68 minutt fikk Adams en stor sjanse. Ballen ble slått inn i feltet, hvor Petterson headet tlbake til LSK-spissen. Han fikk ballen på mål, og burde for så vidt scoret også.
Seks minutter senere var det Haugesunds tur. Sande fikk stå helt alene med keeper etter et innlegg fra venstre, men en fantastisk redning fra Hedenstad Christiansen hindet kampens første mål. Samme mann satt også returen over.
På tampen av kampen slo Helland inn i feltet, hvor ballen gikk via en FKH-forsvarer. Fridjonsson ventet tålmodig, og kunne tuppe ballen i nettet, til en enorm lettelse for spillerne og publikum.
- En tøff kamp i dag. Jeg er veldig fornøyd, det betyr mye spesielt når det blir seier. Det ser ut som jeg får flaksen tilbake. Det viser styrke å vinne en kamp som dette, sa Fridjonsson til Discovery etter kampen.
Sekunder før slutt fikk Holtan en enorm mulighet for Haugesund. Ogbu sitt forsvarspill var mildt sagt noe suspekt, men heldigvis for LSK fikk Petterson klarert unna. Og det var det siste som skjedde på Åråsen.
Eliteserien
Dramatiske sluttminutter i Skien: Odd sikret seieren på overtid etter omdiskutert straffespark
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Sikret poeng i siste liten: – Ubeskrivelig
18 TIMER SIDEN