Populære sporter
All sport
Vis alt

Returnerer til Viking etter Sebulonsen-salg – jobber for å bli spilleklar til KBK-oppgjør

Even Lübeck

Oppdatert 14/07/2022 klokken 15:41 GMT+2

Den innleide Raufoss-spilleren Herman Haugen kalles tilbake med umiddelbar virkning til Viking. Det bekrefter Vikings sportsdirektør Erik Nevland til Discovery.

Herman Haugen

Foto: NTB

Saken oppdateres!
Herman Haugen er å se på Viking-trening allerede fredag. Sportsdirektør Erik Nevland forteller at dersom alt går etter planen, blir han spilleklar til søndagens oppgjør mot Kristiansund. Haugen kalles tilbake som følge av at Sebastian Sebulonsen bare er formaliteter unna å signere for Brøndby.
– Vi har hatt en god dialog med Raufoss, og nå henter vi Herman hjem etter at Sebastian etter alt å dømme selges til Brøndby. Han må bli enige med klubben om personlige betingelser, men vi henter hjem Herman som følge av det, sier Nevland til Discovery.
– Vi jobber for at han skal bli klar til kampen mot KBK. Dokumentene må signeres og gå gjennom før tiden, men jeg regner med at vi klarer det, sier Nevland videre.
Haugen har vært på utlån i Raufoss i to perioder de siste tolv månedene. Det har gitt han totalt 29 kamper i OBOS-ligaen. I år har han også scoret tre mål for klubben. Haugen spilte ti kamper for Viking i fjor vår før han ble lånt ut til Raufoss. Tidligere har også Haugen vært på utlån i Vidar og Ull/Kisa.
– Det stemmer at han skal tilbake til Viking umiddelbart. Det er usikkert om han blir klar til helgen, sier spillerens agent Sanel Pajic til Discovery.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame