Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter: RBK-spiss Rasmus Wiedesheim-Paul lånes ut resten av sesongen

Oppdatert 16/03/2022 klokken 15:49 GMT+1

Rasmus Wiedesheim-Paul (23) lånes ut fra Rosenborg. Det bekrefter klubbene på sine sider.

Rasmus Wiedesheim-Paul

Foto: NTB

Den svenske spissen kom til Rosenborg fra Halmstad oktober 2020, men overgangen har ikke hittil vært noen stor suksess for trønderne.
Nå er det bestemt at 23-åringen lånes ut resten av sesongen. Det bekrefter RBK-sportssjef Micke Dorsin på Rosenborg sine sider.
– Vi ønsker Rasmus lykke og håper han for mye spilletid i Allsvenskan denne sesongen, samtidig som han kan vise hvilken målscorer han er, sier Dorsin til klubbens nettside.
Mjällby bekrefter også nyheten, hvor sportssjef Hasse Larsson er godt fornøyd med sin nye spiller.
– Det er en spiller som har sine beste egenskaper offensivt, der han under sesongene i svensk fotball har gjort mange mål tross sin unge alder, sier Larsson om sin nye elev.
Wiedesheim-Paul har allerede forlatt Rosenborgs treningsleir. Målet med låneoppholdet er at spissen skal få rikelig med minutter.
– Jeg behøver spilletid i år, og om det ikke blir i Rosenborg, så får vi se over situasjonen, og om det eventuelt kanskje blir en annen plass. Vi får se hvordan det ser ut framover, men jeg står fast på at jeg bør spille, sa Wiedesheim-Paul til Nidaros i et intervju forrige uke.
Svensken står med 25 kamper for Rosenborg. I løpet av dem har han scoret fem mål og notert seg for én målgivende.
Wiedesheim-Paul blir den andre spissen trønderne kvitter seg med før 2022-sesongen. Tidligere i vinter solgte Rosenborg Dino Islamović til sørkoreanske Gangwon FC.
Unggutten Bryan Fiabema (19) er hentet inn på lån fra Chelsea. 19-åringen er først og fremst spiss, men kan også bekle vingene.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame