Populære sporter
All sport
Vis alt

Smitteutbrudd hos Eliteserie-lag - NFF: Beslutning om eventuell utsettelse tas lørdag

Even Lübeck

Oppdatert 24/06/2022 klokken 19:19 GMT+2

NFFs Nils Fisketjønn sier at planen enn så lenge er å gjennomføre Eliteserie-oppgjøret mellom Molde og Jerv søndag. Ny beslutning tas lørdag formiddag.

Jerv

Foto: NTB

Det pågår et større smitteutbrudd i Jerv akkurat nå, får Discovery opplyst fra daglig leder Jon Ole Reinhardsen. Også VG har meldt om dette fredag kveld. Klubben er usikre på om de har nok disponible spillere til oppgjøret mot Molde søndag.
Likevel skal kampen enn så lenge gå som planlagt, forteller NFFs Nils Fisketjønn til Discovery. Han leder konkurranseavdelingen i Norges Fotballforbund.
– Vi tar en ny runde med NFFs legeteam lørdag formiddag. Vi bruker alltid medisinsk kompetanse før vi tar endelige beslutninger. Akkurat nå skal kampen gå som oppsatt, sier Fisketjønn.
– Jerv skal fortsette å teste spillerne sine, så tar vi en opptelling tidlig lørdag. Vi behandler covid nå som en vanlig sykdom, legger Fisketjønn til.
– Vi forholder oss til reglene som er. Vi håper vi har nok spillere på søndag, men sånn som det ser ut akkurat nå er det på grensen, sier Reinhardsen.
Jerv ligger på 15.-plass med sju poeng i Eliteserien.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame